Nieuws

Sparta heeft regelmatig iets nieuws te vertellen. Daarnaast is Sparta zelf ook vaak in het nieuws met een innovatief product, een gewonnen prijs of award of een artikel in de media. Bekijk hier alle nieuwtjes, of lees wat oudere berichten eens terug om een goed beeld te krijgen van het merk Sparta. 

Nieuws
Brochures

Brochures

Alle fietsen en elektrische fietsen uit de Sparta collectie zijn online te vinden. Daar vind je ook uitgebreide specificaties en afbeeldingen van de fietsen. Je kunt hier ook een mooie pagina van printen. 

Geschiedenis

Iedereen die wel eens op een fiets heeft gezeten (en in Nederland betekent dat zo goed als iedereen) kent het merk Sparta. Voor het ontstaan van het merk Sparta gaan we terug naar het jaar 1917, dat betekent dus dat Sparta al bijna 100 jaar bestaat. Een hele prestatie voor een oer-Hollands fietsmerk. Blader eens door de rijke historie van Sparta, waar niet alleen fietsen in voorkomen, maar ook brommers en motoren! 

Geschiedenis
Werken bij Sparta

Werken bij Sparta

Sparta is altijd volop in beweging, letterlijk én figuurlijk! Daarom zoeken we regelmatig nieuwe collega’s die ervoor zorgen dat Sparta een toonaangevende speler blijft op de internationale fietsenmarkt.

Sparta is onderdeel van Accell Group N.V. Ben je benieuwd naar alle vacatures? Klik dan op de onderstaande link voor de openstaande vacatures. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Bekijk het volledige vacatureoverzicht

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.