Nieuws

Sparta heeft regelmatig iets nieuws te vertellen. Daarnaast is Sparta zelf ook vaak in het nieuws met een innovatief product, een gewonnen prijs of award of een artikel in de media. Bekijk hier alle nieuwtjes, of lees wat oudere berichten eens terug om een goed beeld te krijgen van het merk Sparta. 

Nieuws
Prijzen en awards

Prijzen en awards

In 1998 bracht Sparta de eerste elektrische fiets op de markt. En sinds die introductie is Sparta het vaakst in de prijzen gevallen. De elektrische fietsen van Sparta worden regelmatig als beste getest door bijvoorbeeld de consumentenbond, de Telegraaf en Plus magazine.
Ook op talloze consumentenfora, bij consumententesten en gebruikersreviews worden de producten van Sparta vaak het hoogst gewaardeerd. Dat zijn stuk voor stuk echte kopers die op dezelfde dingen letten als jij.

Brochures

Alle fietsen en elektrische fietsen uit de Sparta collectie zijn online te vinden. Daar vind je ook uitgebreide specificaties en afbeeldingen van de fietsen. Je kunt hier ook een mooie pagina van printen. 

Mocht je toch het hele magazine willen bekijken, kun je hem hier downloaden. Je kunt ook altijd een brochure bij een winkel in jouw buurt ophalen, of bij ons aanvragen. Dan sturen we hem kosteloos naar je op! 

Brochures
Geschiedenis

Geschiedenis

Iedereen die wel eens op een fiets heeft gezeten (en in Nederland betekent dat zo goed als iedereen) kent het merk Sparta. Voor het ontstaan van het merk Sparta gaan we terug naar het jaar 1917, dat betekent dus dat Sparta al bijna 100 jaar bestaat. Een hele prestatie voor een oer-Hollands fietsmerk. Blader eens door de rijke historie van Sparta, waar niet alleen fietsen in voorkomen, maar ook brommers en motoren! 

Werken bij Sparta

Sparta is altijd volop in beweging, letterlijk én figuurlijk! Daarom zoeken we regelmatig nieuwe collega’s die ervoor zorgen dat Sparta een toonaangevende speler blijft op de internationale fietsenmarkt.

Maak gebruik van het sollicitatieformulier om een open sollicitatie te sturen of kijk hier voor de openstaande vacatures. Wie weet word jij dan onze nieuwe collega!  Voor vacatures kun je ook nog kijken op de vacaturepagina's van Accell Nederland en Accell IT Services

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Sparta