Brochure en meer informatie

Wil je liever even rustig inlezen in de collectie van Sparta op een plek waar je geen wifi hebt? Download dan simpel en snel de brochure in pdf-formaat via het formulier hiernaast.

Wil je graag updates van Sparta in de toekomst? Meld je dan ook aan voor de nieuwsbrief.

Sparta ebike brochure

Sparta ebike collectie

Alle Sparta e-bikes bekijk je makkelijk en overzichtelijk op deze website. Onder regular e-bikes vind je alle standaard e-bikes. heb je liever een connected e-bike, bekijk dan de smart e-bikes eens. Ga je echt voor snelheid, dan zijn de speed pedelecs iets voor jou!

 

Sparta ebike collectie
Bekijk Sparta fietsen bij je dealer

Bekijk Sparta fietsen bij je dealer

Liever het echte werk? Breng dan een bezoekje aan je Sparta dealer en vraag naar de brochure.

Wat is de actieradius van mijn e-bike?

Het is misschien wel de meest gestelde vraag als het op e-bikes aankomt. Hoe ver kan ik nog rijden mijn accu? Omdat er veel factoren meespelen, is deze vraag erg lastig te beantwoorden. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de actieradius van je e-bike. Lees verder.

Wat is het verschil tussen accu’s?

Het is belangrijk om te weten hoe ver je ongeveer wilt gaan fietsen, zodat je een accu hebt die je niet in de steek laat als je onderweg bent. De accucapaciteit van een accu van de e-bike wordt uitgedrukt in Wh (Watt uur) en geeft aan hoeveel energie er opgeslagen wordt in de accu van de e-bike. Lees verder.

Hoe werkt een Bosch Intuvia display?

Een e-bike met Bosch middenmotor is altijd voorzien van een display waarmee je het systeem en de motor van je e-bike kan bedienen.
Op het display zijn een aantal knoppen te vinden. Met deze knoppen kan je de meerdere acties uitvoeren. Lees verder.