Bekijk de nieuwe Sparta collectie voor 2015


Benieuwd naar de collectie fietsen en elektrische fietsen van Sparta? In het volgende filmpje praten we u in 5 minuten bij over onze nieuwe modellen en aanpassingen. Weet u al welke fiets u wilt hebben?

Sparta presenteert...

de collectie van 2015 in 5 minuten

Op zoek naar een nieuwe fiets? In deze video lopen we samen met u, in 5 minuten, langs de collectie voor 2015. Zoveel wensen, zoveel modellen. Van de hippe stadsfiets tot de degelijke stadsfiets E-motion of de hele snelle speed pedelec E-speed. Ze passeren de revue in onze collectievideo. 

Elektrische Fietsen

Lekker snel

Ideaal zo'n elektrische fiets. Ben je op zoek naar een hippe elektrische fiets waarmee je in de stad gezien kunt worden? Compleet met praktische voordrager? Of wil je een degelijke no-nonsense fiets waarmee je dagelijks flinke afstanden aflegt voor woon-werk verkeer? Of gaat je toch liever voor de speed pedelec waarmee je jezelf nog sneller door het verkeer kunt verplaatsen?

Elektrische Fietsen
Urban e-bikes

Urban e-bikes

De hippe stadsfiets

Wil je een elektrische fiets waarmee je gezien mag worden? Dan is de collectie Urban e-bikes je op het lijf geschreven. Mooie, opvallende stadsfietsen die er helemaal niet uit zien als een elektrische fiets. Toch zijn ook deze mooie fietsen als e-bike verkrijgbaar. De accu is slim weggewerkt, waardoor het eigenlijk helemaal niet opvalt...

Speed pedelecs

Nog sneller op je bestemming

Wil jij je nog sneller door het verkeer kunnen bewegen? Dan is een speedbike wat voor jou. Op deze elektrische fiets behaal je snelheden tot maximaal 45 km/ uur. Wist je dat de E-speed is uitgeroepen tot elektrische fiets van het jaar 2015 door de RAI vereniging? 

Speed pedelecs
Regular e-bikes

Regular e-bikes

Degelijke elektrische fietsen

Wil je een degelijke elektrische fiets die je snel van A naar B brengt? Ga je voor optimaal comfort en rijgenot en maak je af en toe ook een fietstoer? Dan past een regular e-bike waarschijnlijk het beste bij jou. Kies uit 3 soorten technologie; ION, E-motion of Bosch. 

Special e-bikes

Op zoek naar iets speciaals?

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets voor een bepaald moment of speciaal gebruik? Kijk dan eens rond bij onze special e-bikes. Of je op zoek bent naar een mamafiets, tandem, elektrische vouwfiets, fiets met lage instap, een fiets voor hele lange mensen of een bakfiets voor de kleinste mensen, Sparta heeft het!

Special e-bikes
Voorkeur voor een gewone fiets?

Voorkeur voor een gewone fiets?

Voor wie het liever zelf doet...

Wil jij een nieuwe (gewone) fiets? Ook dan ben je bij Sparta op de juiste plek, want ook in 2015 hebben weij een grote collectie gewone fietsen. Een praktische transportfiets met voordrager of juist voor- én achterdrager. Een stoere Oilily meisjesfiets of liever de sierlijke Lola Jo met voordrager? Bekijk onze collectie reguliere fietsen en als je je bedenkt, ze zijn er ook in elektrische variant!