Ben jij geïnteresseerd in een elektrische fiets van Sparta? Weet je niet goed waar je op moet letten bij de aanschaf van een e-bike? Of twijfel je en wil je weten welke Sparta e-bike het beste bij jou past? Kom dan op 2e Paasdag naar Experience Center De Fietser in Ede. Daar staan onze fietsexperts van 10.00u tot 17.00u voor jou klaar om je alles te vertellen over de elektrische fiets. Je krijgt gedegen advies en je kunt uitgebreid testen op het grootste indoor testparcours van Nederland. Zo ervaar jij het beste welke e-bike bij jou past! Bekijk hier welke Sparta fietsen op het testparcours staan.

Op de verschillende merkwerelden kun je tevens de collecties van Sparta, maar ook Batavus, Ghost, Koga, Loekie, Haibike en Van Nicholas bekijken, je wandelt in het fietsmuseum langs de complete fietshistorie en je kunt in Restaurant De Fietser plaatsnemen voor een hapje en een drankje. Een bezoek aan De Fietser is een compleet dagje uit voor jong en oud!

Experience Center De Fietser is wekelijks op woensdag tot en met zondag geopend van 10.00u tot 17.00u. In mei en juni worden tevens E-bike Opstapdagen georganiseerd. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie!

Experience Center De Fietser