Kom jij ook?

 

Meer kilometers op de e-bike
Het aantal fietskilometers per jaar neemt toe. Hierin heeft de elektrische fiets een groot aandeel. Jong en oud stappen steeds vaker op de fiets met trapondersteuning. De e-bike maakt het niet alleen aantrekkelijk om lange afstanden op de fiets af te leggen en verkeersdrukte te omzeilen, maar de fiets met trapondersteuning is ook milieuvriendelijk en heeft een positieve invloed op de gezondheid. Zo ben je lekker in de buitenlucht en meer in beweging. Om de juiste keus te maken bij de aanschaf van jouw e-bike zijn onafhankelijk advies en jouw eigen ervaring essentieel. Wil je graag meer weten over de elektrische fiets of heb je interesse in een uitgebreide proefrit? Kom dan op vrijdag 7 april naar de E-bike Opstapdag in het grootste experience center van Nederland en overtuig jezelf!

De E-bike Opstapdag: een leuk dagje uit voor jong en oud!
Tijdens de E-bike Opstapdag in De Fietser vertellen onze fiets experts jou alles over de elektrische fiets en krijg je onafhankelijk en deskundig advies over de e-bike die het beste bij jou past. Naast het indoor testparcours is er op de E-bike Opstapdag een uniek outdoor testparcours van wel 1.5 kilometer lang! Zo krijg je de kans om de e-bikes écht te ervaren. Daarnaast staan er ook speedbikes en E-MTB’s klaar voor een proefrit. En De Fietser biedt nog meer: je kunt een kijkje nemen op de andere merkwerelden, een bezoek brengen aan het fietsmuseum en je kunt in Restaurant De Fietser plaats nemen voor een hapje en drankje. Wij heten je van harte welkom!

 Kom jij ook naar de E-Bike Opstapdag op 7 april in De Fietser?
Meld je dan nu aan voor het evenement 
en word direct geregistreerd voor het testparcours!

De E-bike Opstapdagen en extra openingstijden van De Fietser
Ben je verhinderd? Experience center De Fietser is wekelijks op woensdag tot en met zondag geopend van 10.00u tot 17.00u. In mei en juni volgen meer E-bike Opstapdagen. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie!