Momenteel is de E-motion X2 DLX te winnen bij de Bel/Puzzel&Win actie van Libelle. Deze elektrische fiets is perfect voor korte ritjes. 
De Sparta X2 DLX is voorzien van een verborgen accu in de kettingkast. Daardoor is het bijna niet te zien dat het een elektrische fiets is! Daarnaast heeft hij door de positionering van de accu een laag zwaartepunt wat zorgt voor een stabiele wegligging. 

De Sparta E-motion X2DLX lijkt op een gewone fiets, maar er zit toch echt een motor in die het trappen een stuk lichter maakt. De accu is uitneembaar en kan dus overal worden opgeladen waar een stopcontact is. Bij ideale omstandigheden kunt u er tot 75 kilometer mee rijden. De fiets heeft verder een praktische lage instap en zeven versnellingen. Op het LCD display is te zien hoe hard u rijdt en of de accu opgeladen moet worden. De combinatie van een verende voorvork, verende zadelpen en handmatig verstelbare stuurpen zorgt voor een prima zithouding en rijcomfort.

Word jij de gelukkige winnaar, dan krijg je de E-Motion X2 DLX volledig rijklaar mét 5 jaar garantie! Dus ren naar de winkel, koop de Libelle en doe mee! Je hebt dubbel kans want Libelle geeft er 2 weg! 

Vanaf 11 april ligt deze Libelle in de winkel.