Tolbert/Heerenveen - Hoe vier je nu echt goed dat je 40 jaar bestaat? Wiertsema & Partners besloot een verrassing te organiseren en gaf al hun 110 medewerkers een gloednieuwe Sparta E-bike. De opvallende blauwe fietsen zijn stijlvol voorzien van het Wiertsema logo. Een mooie samenwerking tussen Sparta, Wiertsema & Partners en De Vries Tweewielers uit Tolbert.

Sparta_Nieuwe_Fiets_Wiertsema

Met dit gebaar willen de directeuren Kees-Jan van der Made en Duco Kriele tevens bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken, zoals het milieu en de huidige stikstofproblematiek. De actie bleef ook niet onopgemerkt in Den Haag: tijdens de uitreiking van de E-bikes heeft Stientje van Veldhoven, Staatssecretaris van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Wiertsema & Partners officieel benoemd tot Fietsambassadeur. In een vlog heeft ze het Tolbertse ingenieursbureau gefeliciteerd met het 40-jarig jubileum, het fantastische cadeau voor alle medewerkers en de benoeming tot Fietsambassadeur.

Na de uitreiking hebben alle medewerkers uitgebreid genoten van een lunch bij Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. De dag werd afgesloten met een terugreis (op de E-bike uiteraard) naar Tolbert. De ruim 40 kilometer durende fietstocht was met deze E-bikes natuurlijk ‘een fluitje van een cent’.

Wierstema & Partners, van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig jubileum en nog veel fietsplezier gewenst op jullie Sparta e-bikes!