Hoofdprijswinnaars Sparta actie naar de slotetappe!

26-07-2016


De Retour de France actie van Sparta zal dit jaar niemand ontgaan zijn. Met niemand minder dan Joop Zoetemelk is een bijzonder effectieve campagne opgezet die dankzij de fraaie documentaire ook buiten de fietsbranche op veel enthousiasme mocht rekenen. 

Speciaal voor haar dealers ontwikkelde Sparta een incentive programma. De prijzen liepen uiteen van een door Joop gesigneerd wielershirt tot, hoe kan het ook anders, een VIP arrangement naar de slotetappe van de Tour de France. Dealers Remco Steinz van PCS fietsen uit Purmerend en Arjan Klein van Tweewielertrefpunt Jaap Klein uit Numansdorp gingen er met de hoofdprijs van door en werden getrakteerd op een zonnige aankomst op de Champs Elysees.   

 

 

Er was voldoende tijd voor een bezoekje aan de vele bezienswaardigheden die Parijs te bieden heeft. En voor diegene voor wie Facebook niet genoeg is zorgde een selfie op zijn tijd voor hèt bewijs dat je er toch echt was. 

In de middag kwamen na de beroemde caravaan ook de renners aan. De uitslag van sprint is inmiddels bekend. Greipel won opnieuw de aankomst waarna ook de tourwinnaar met het hele Sky team over de eindstreep kwam.

 

 

 

Ook achter de schermen hadden de winnaars veel bekijks. Zo was er de nodige tijd voor handtekeningen en was zelfs Froome junior aanwezig om te poseren voor een kiekje.

Martin Jelier, vertegenwoordiger Sparta, vatte het weekend samen: “Een gave en indrukwekkende belevenis!”