Sparta geeft nu bij aankoop van een Sparta M7e of M8e tijdelijk 5 jaar garantie weg! Grijp nu je kans en profiteer nog tot 10 september van dit unieke aanbod. Ben je geïnteresseerd in de M7e of de M8e? Wacht dan niet langer en vraag hier je voucher aan.

De M7e en M8e zijn de eerste Sparta e-bikes die zijn voorzien van een geluidsarme middenmotor en E-motion technologie. De E-motion modellen hebben niet alleen een erg aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding maar zijn ook nog veelzijdig en eenvoudig te bedienen! Dankzij de rotatiesensor waarmee deze e-bikes zijn uitgerust ontvang je met slechts een kleine krachtsinspanning al ondersteuning. De positie van de motor, laag en in het midden van het frame, zorgt er voor dat de fietsen een stabiele wegligging hebben. Deze stevige en krachtige e-bikes zijn eenvoudig in gebruik en het LCD-display is snel te bedienen met de handige stuurbediening. En als tijdelijk extraatje ontvang je tot 10 september 5 jaar garantie bij de aankoop van één van deze modellen!

Heb je interesse in één van deze e-bikes? Boek vandaag nog een testrit en ervaar het zelf! Je kan voor deze testritten terecht bij jouw Sparta dealer, maar een testrit bij jou thuis is natuurlijk ook mogelijk!

Wil je graag gebruikmaken van de speciale actie? Vraag hier je voucher aan die recht geeft op 5 jaar garantie op de Sparta M7e of M8e.