Onlangs is de nieuwe Sparta d-Burst geïntroduceerd. Met de nieuwe Sparta D-serie introduceert Sparta een geheel nieuwe collectie e-bikes voor woon-werk verkeer. De 'd' staat voor 'distance' ofwel afstand, want je overbrugt met deze d-serie moeiteloos alle afstanden! De Sparta d-Burst is de meest geavanceerde fiets binnen deze serie, die staat voor kracht en acceleratie.

THE MAKING OF SPARTA D-BURST

De nieuwe d-Burst is verkrijgbaar als e-bike en speed pedelec. Alle modellen zijn uitgevoerd met extra brede anti-lekbanden en zijn te koppelen aan de handige smart-app, waarmee je je ritgegevens overzichtelijk in kaart brengt. Zo zie je meteen hoeveel calorieën je hebt verbrand, maar ook hoeveel CO2 je hebt bespaard!

Daarnaast heeft ieder model haar eigen specificaties:

d-Burst M8Tb smart

Met de d-Burst M8Tb zijn je woon-werkritten super refreshing! Door de krachtige Bosch Performance GX G4 middenmotor barst deze e-bike van de power. De d-Burst M8Tb beschikt over slimme technologie verpakt in een indrukwekkend design. Vergeet je auto, dit is de nieuwe e-bike voor al je woon-werkritten. Meer informatie over de Sparta d-Burst M8Tb vind je hier!

d-Burst M11Tb

De d-Burst M11TB is een speed pedelec met krachtige Bosch Performance G4 Speed middenmotor. De 11 Shimano SLX versnellingen biedt een optimaal bereik en jouw ideale trapfrequentie. De mogelijkheid om een extra accu te bevestigen zorgt ervoor dat je nóg meer kilometers kan maken met deze snelle speed e-bike. Meer informatie over de Sparta d-Burst M11Tb vind je hier!

d-Burst MEtb Smart Speed

De Sparta d-Burst is een speed pedelec die is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen zoals een krachtige Bosch Performance G4 Speed middenmotor, onderhoudsvrije Enviolo naaf en riemaandrijving. Dat voel je, de d-Burst METb speed is direct, wendbaar en barst van de power. Voel de adrenaline stromen als je optrekt! Ook met de d-Burst METb heb je de mogelijkheid een extra accu te bevestigen zodat je nóg meer kilometers kan maken. Meer informatie over de Sparta d-Burst METb SMART Speed vind je hier.

The making of Sparta d-Burst: van niets naar een fiets

Ben jij benieuwd naar het hoe en waarom achter deze nieuwste innovatieve e-bike van Sparta? Neem dan een kijkje achter de schermen en bekijk de ‘Making of Sparta d-Burst’. Maak kennis met mensen achter de d-Burst om te zien hoe deze slimme fiets tot stand is gekomen. Bekijk het hier.

Test de Sparta d-Burst

Natuurlijk wil jij liever zelf de nieuwe modellen van Sparta testen. Zoek direct een Sparta-dealer bij jou in de buurt of plan een afspraak bij De Fietser in Ede!