NIEUW! Sparta introduceert testrit bij je aan huis

03-03-2016


Om een goede keuze te maken voor je ideale elektrische fiets is het onmisbaar om eerst een testrit te maken. En wat is nou handiger dan een testrit bij je in de straat, wanneer het jou uitkomt?! Vanaf vandaag kun je op de Sparta website gratis en vrijblijvend een testrit aan huis boeken! 

Sparta Thuis Testrit

De Sparta Thuis Testrit wordt verzorgd door één van onze 50 deelnemende Sparta E-bike Testcenters, verspreid door het hele land. Zodra je via de Sparta Testritplanner aangeeft dat je graag een testrit aan huis wilt maken, zal een Sparta E-bike Testcenter met de gewenste fiets bij jou thuis langs komen op het moment dat jij dat wilt, waarna jij vervolgens de mogelijkheid hebt om de fiets te testen bij je in de straat! 

ONline testrit inplannen

Om het inplannen van een testrit zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Sparta vanaf nu meerdere opties aan tot het inplannen van een testritafspraak. Zodra je binnen onze website aangeeft dat je een bepaalde elektrische fiets wilt testen (door te klikken op de knop 'Boek een testrit') kun je vanaf nu, naast een Thuis Testrit, direct een testrit boeken bij een Sparta E-bike Testcenter in je buurt of bij het Sparta E-bike Testcenter XL te Apeldoorn. Twijfel je nog of wil je graag geholpen worden bij het inplannen van een testrit? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op: 055 - 204 91 77.