Steeds vaker hebben we het over de mooie innovatieve elektrische fietsen van Sparta en alle ontwikkelingen die daarbij horen. Maar fietsen leer je natuurlijk niet op een fiets met elektrische aandrijving. Veel kinderen beginnen met een loopfietsje, anderen beginnen iets later. Soms nog met de zijwieltjes, soms aan de hand van vader of moeder.

Al meer dan 30 jaar Loekie Kinderfietsen

Met goede, betrouwbare en veilige kinderfietsen investeren we vooral in de toekomst van fietsend Nederland. Dat doen we onder het inmiddels bekende merk Loekie Kinderfietsen. En dat al meer dan 30 jaar! Het kan dus maar zo zijn dat je al heel lang vertrouwd bent met onze fietsen.

Natuurlijk hebben we ook met Loekie Kinderfietsen niet stilgezeten. Loekie Kinderfietsen hebben zich net als met vele andere technieken en producten in een razendsnel tempo ontwikkeld. Ook met onze kinderfietsen gaan we mee met de nieuwste technische ontwikkelingen, optimaliseren we de zithouding van de fiets en doen we nog veel meer dat het comfort en de veiligheid van het kind ten goede komt.

Nieuwe brochure Loekie Kinderfietsen met collectie 2015

En al die goede ontwikkelingen hebben geleid tot een splinternieuwe collectie van onze Loekie Kinderfietsen. Daarvoor hebben we een handige website die je via deze link kunt bezoeken. Kan je meteen de nieuwe collectie bewonderen.

De nieuwe brochure is natuurlijk ook te bewonder bij de erkende Loekie- en Sparta dealers!