Nadat de E-Speed de prestigieuze GIO-award in de wacht heeft gesleept, is deze bijzondere elektrische fiets nu ook genomineerd voor de Fiets Innovatie Awards 2014! De GIO award is een beloning voor het doordachte design van de E-Speed, maar de Fiets Innovatie Award is een bevestiging van het innovatieve karakter van deze fiets. De E-Speed is de oplossing voor iedereen die 25 kilometer per uur niet hard genoeg vindt gaan en niets aan benzine uit wil geven.  

 Sparta uitvinden E-Speed

Sparta is met de E-Speed namelijk de eerste Nederlandse fabrikant die een elektrische fiets op de markt brengt waarmee je een snelheid tot wel 40 kilometer per uur kan bereiken. Met deze baanbrekende ontwikkeling behoort Sparta tot de kanshebbers van de Fiets Innovatie Award 2014. 
ga naar E-Speed

Fiets Innovatie Award 2014

Voor de Fiets Innovatie Awards 2014 heeft de vakjury uit 33 inzendingen van uiteenlopende fietsproducten acht nominaties vastgesteld. De Fiets Innovatie Awards zijn een initiatief van RAI Vereniging en wordt voor de achtste keer georganiseerd. Op 28 februari 2014 zal tijdens de FietsAwardshow, voorafgaand aan de Fiets en Wandelbeurs 2014, aan vier producten een Fiets Innovatie Award worden toegekend. De onderscheiding heeft als doel productvernieuwing in de fietsbranche te stimuleren