Met trots presenteren wij je onze vernieuwde website en onze nieuwe collectie! De belangrijkste vernieuwingen aan de website zijn de vormgeving in de nieuwe huisstijl en de sterk verbeterde gebruiksvriendelijkheid. 

Gebruiksvriendelijkheid website

Met de vernieuwde website is alle belangrijke informatie over e-bikes en fietsen overzichtelijk op één plek terug te vinden binnen onze website binnen de categorie 'Over onze fietsen':

Ook heb je nu binnen onze collectie de mogelijkheid om nog beter en sneller te filteren op de fietsen naar jouw wens. Gebruik de ?-iconen bij de filters voor extra toelichting op de filters:

nieuwe collectie

Dezelfde innovatiedrang die heeft gezorgd voor de introductie van de elektrische fiets vormt de basis voor onze nieuwe fietscollectie. Zo is er door de koppeling met de geavanceerde ION® technologie een nieuwe generatie e-bikes met middenmotor ontstaan, is automatisch en traploos schakelen mogelijk gemaakt door het integreren van de schakeltechnologie NuVincy Harmony en zijn de nieuwe generatie moederfietsen in een handomdraai te transformeren naar een stoere stadsfiets. Kortom; we blijven doorgaan met het bedenken van nieuwe fietsen en innovatieve oplossingen. Nu en in de toekomst! Benieuwd? Bekijk nu de nieuwe collectie e-bikes en fietsen op vernieuwde website!