Sneak preview vanaf vrijdag 12 april; Sparta Testcenter

11-04-2013


De officiële opening is pas op 19 april, maar vanaf vrijdag 12 april om 10.00 is het mogelijk al een sneak preview van het Sparta Testcenter te krijgen. In het testcentrum aan de Wilmersdorf 44 in Apeldoorn, kunnen de meer dan 20 verschillende soorten elektrische fietsen van Sparta door iedereen worden getest. Je kan niet alleen het verschil tussen een Sparta Emotion, Sparta ION of Sparta Bosch ervaren, ook de verschillende specials als de elektrische vouwfiets,  elektrische bakfiets of elektrische moederfiets kan je komen uitproberen.

Uiteraard sta je niet alleen. Bezoekers aan het centrum krijgen deskundig advies en begeleiding bij de zoektocht naar hun ideale elektrische fiets. Het personeel is speciaal opgeleid om hun adviesfunctie te kunnen uitoefenen. Je hebt namelijk meer te kiezen dan je zo zou denken. En die keuzes zijn bepalend voor je latere fietsgenot. Goed advies staat dan ook centraal in het Testcenter in Apeldoorn. Voor wie niet kan wachten, kan nu al de Elektrische Fietstest doen op sparta.nl.

Je bent dus van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag. De koffie staat voor je klaar! 

Kom hier alles te weten over het Sparta Testcenter!