HEERENVEEN, 28 januari 2020 – Sparta introduceert het private leaseconcept Sparta lease. Consumenten kunnen met Sparta lease voor een vast bedrag per maand op de nieuwste Sparta e-bike fietsen. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, een rit naar de stad of een fietstocht in de natuur. Met Sparta lease maken we gezondere en schonere mobiliteit aantrekkelijk voor een grote groep consumenten. Het leasecontract wordt rechtsreeks afgesloten met één van de Sparta-dealers in Nederland of België. Sparta leaserijders profiteren van een uitgebreid servicepakket, inclusief onderhoud en reparatie voor een vast bedrag per maand.

Sten van der Ham, regionaal directeur Accell Benelux, waar het fietsmerk Sparta onderdeel van is: 
“De fietsmarkt verschuift van bezit naar gebruik met volledige ontzorging voor de consument. Een nieuw leaseconcept voor consumenten die geen aanschafkosten voor een e-bike willen betalen met een uniek laag eigen risico. Van zzp’ers tot een werknemer die dit via de werkgever wil regelen. Voor gezond en efficiënt woon-werkverkeer en dagelijkse fietstochten in de stad. Kortom: slimmer en groener reizen op onze topfietsen”.

De voordelen van Sparta lease:

  • Fietsen op de nieuwste Sparta e-bike zonder aanschafkosten
  • Een vast, overzichtelijk maandelijks leasebedrag
  • Een uitgebreid servicepakket met onderhoud en reparatie
  • Pechhulp in Nederland en België
  • Fiscale voordelen voor zzp’ers of als werknemer via je werkgever.

Je kunt Sparta lease afsluiten als privépersoon of in overleg met je werkgever. Bij zakelijke lease geldt de 7% bijtellingsregeling en kan het belastingvoordeel tot wel 40% oplopen. Voor zzp’ers is Sparta lease ook aantrekkelijk. Meer informatie vind je op www.sparta.nl/lease of vraag naar de mogelijkheden bij een Sparta-dealer bij jou in de buurt.