In januari bleek Sparta.nl al de online favoriet voor de oriëntatie naar een elektrische fiets. Dat is het grootste elektrische fietsmerk ook eigenlijk wel  verplicht, maar nu is Sparta.nl ook als beste website binnen de fietsbranche beoordeeld.

Een hele prestatie, want vorig jaar nog stond Sparta.nl op plek 28, met een score van 72 in de website top 100 van WUA!. In de tussentijd is er veel tijd en energie geïnvesteerd in het verbeteren van de website. Het harde werken is beloond, want dit jaar is Sparta maar liefst 20 plekken gestegen naar de 8e plek in dezelfde top 100, met een score die 5 punten hoger ligt dan vorig jaar.

Met maar liefst 77 punten is Sparta.nl niet alleen de 8e website van Nederland, maar ook de beste website binnen de fietsenbranche! Daarmee is Sparta voor iedere geïnteresseerde koper het ideale startpunt bij de zoektocht naar een fiets.

WUA! is dé marktleider op het gebied van online benchmarking. Met grootschalig gebruikersonderzoek maakt WUA! online oriëntatiegedrag inzichtelijk. De resultaten van de website top 100 2014 zijn gebaseerd op 55.583 unieke websitebeoordelingen door 8.900 respondenten in de periode augustus 2013 – juli 2014.

Dit najaar gaat Sparta met een nieuwe website live. Hou Sparta.nl dus in de gaten en ervaar de verbeteringen zelf!