De nieuwe website van Sparta is een feit. Achter de schermen is er hard gewerkt om de site nog beter, sneller, aantrekkelijker en makkelijker te maken, geheel aangepast aan de eisen van het internet en hoe we ermee omgaan anno 2014. Met deze verbetering hopen we je nog beter te inspireren en de keuze voor Sparta makkelijker te maken.

We zetten een aantal verbeteringen van de website voor je op een rij. De eerste verbetering vind je in het menustructuur. Deze is simpeler gemaakt en moet je makkelijk op weg helpen om jouw ideale (elektrische) fiets te vinden.

Op onze nieuwe website werken we graag met duidelijke beelden van onze fietsen. Beelden zeggen immers meer dan 1.000 woorden. Het maakt het ook duidelijker om de door jouw gewenste fiets meteen in het oog te laten springen. Wel zo handig.

Naast de duidelijke beelden vind je op de pagina's van de fietsen ook uitgebreide informatie over bv. de specificaties van de fiets. Zo zie je niet alleen wat je koopt, maar wéét je ook wat je koopt. En de erkende Sparta-dealer helpt je natuurlijk hierbij ook graag verder.

Naast de informatie over onze fietsen, tref je op onze nieuwe website van Sparta ook meer informatie over het testen van de elektrische fietsen van Sparta. Verder kan je makkelijk je dichtstbijzijnde dealer vinden, meer weten over de garantie en kan je met regelmaat nieuws en blogs lezen over onderwerpen uit de fietswereld die ons continu bezig houden.

De  meest prettige verandering van de nieuwe site van Sparta ook nog eens dat het is aangepast aan alle moderne apparaten. Of je de site nu bekijkt via je laptop, tablet of smartphone, de site past zich volledig aan aan jouw apparaat. Dat is wel zo prettig als je op zoek bent naar uw ideale (elektrische) Sparta-fiets.

Heb je tips of zie je ergens een probleempje op de site? Laat het ons dan graag weten met een persoonlijk bericht. Wil je continu op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Sparta? Volg ons dan op Facebook en Twitter.