APELDOORN – Na de Nederlandse GIO-erkenning heeft de Sparta met de R5Te nu ook de internationale IF Design award in de wacht weten te slepen.

De IF Design Award is één van de meest prestigieuze design prijzen en staat internationaal hoog aangeschreven. 63 wereldwijd verspreide onafhankelijke jury leden beoordeelden in drie dagen tijd in totaal maar liefst 6.400 inzendingen afkomstig uit 54 landen.

ERKENNING | “We zien deze erkenning als beloning van de ingeslagen weg en gebruiken hem als stimulans om de succesvolle designrichting voort te zetten,” reageert brand manager Marco Kalden. “We zijn dan ook bijzonder trots om als winnaar uit deze mondiale strijd uit de bus te komen.”

WOON-WERK FORENS | De Sparta R5Te is bijzonder geschikt voor de woon-werk forens. Naast een internationaal design heeft R5Te een innovatieve aandrijving met een geïntegreerde versnelling. Dat biedt bijzondere voordelen. Zo voorkomt de tandriem dat er smeer of vet op je werkoutfit komt. En de sportievere houding met disc-brakes maken een snellere rijstijl mogelijk zodat je makkelijk door het verkeer beweegt. Lekker als je wat vaker de auto wilt laten staan.

Bekijk de Sparta R5Te

SMART VARIANT | De R5Te is nu al verkrijgbaar bij de erkende Sparta dealer. Later dit jaar volgt een smart e-bike variant. Deze met het internet verbonden ebike biedt een verhoogde diefstalbeveiliging met naast track &trace ook push meldingen indien er aan je ebike wordt gerommeld terwijl jij aan het werk bent. Andere handige functies als accu laad meldingen, onderhoudtips en ritregistraties maken het gebruik extra prettig. Deze smart functies worden jaarlijks uitgebreid zodat de eigentijdse forens altijd van de nieuwste technologie gebruik kan maken.