Als je op zoek bent naar een e-bike, wil je je natuurlijk verdiepen in je nieuwe ride. Je hebt misschien al wel wat vragen opgeschreven voordat je naar een Sparta-dealer bij jou in de buurt gaat om de e-bike te bekijken. Wij helpen je graag bij al je vragen over e-bikes!

Met onze nieuwe serie Sparta Xplains geven wij het antwoord op de meest gestelde vragen in de wereld van de e-bikes. Zo kan jij met de juiste informatie naar de fietsenwinkel gaan.

Middels een aantal handige uitlegpagina’s en video’s behandelen wij vraagstukken zoals de actieradius van je e-bike, het verschil tussen accu’s, de werking over het display van de e-bike en meer. Deze video’s tref je op verschillende pagina’s op sparta.nl.

De komende weken worden alle afleveringen van Sparta Xplains gepubliceerd op de social media kanalen van Sparta. Vergeet daarom niet Sparta te volgen op Facebook & Instagram. Heb jij vrienden, kennissen of vrienden die ook nog vragen hebben over e-bike? Deel de berichten dan op je eigen social media!

Bekijk hieronder de Sparta Xplains video’s. Vergeet niet ons YouTube kanaal in de gaten te houden voor de nieuwste video’s!