De nieuwe elektrische fiets van Sparta, de M8e, komt pas in oktober op de markt, maar je kunt deze fiets nu al testen bij 1 van de testdealers. En als je mee doet, dan ben je niet alleen Nederland een stapje voor, je maakt dan tevens kans op een gratis M8e! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is snel een afspraak maken bij één van de deelnemende dealers bij jou in de buurt.

Je krijgt de unieke kans om nu alvast de M8e te testen bij een dealer bij jou in de buurt. De komende zes weken rouleren er iedere week 37 Sparta M8e fietsen door Nederland. Op de website www.sparta.nl/M8e kun je iedere week zien welke dealer bij jou in de buurt de M8e als testmodel voor jou klaar heeft staan. Als je een testrit wilt maken op de M8e raden wij je aan om eerst telefonisch een afspraak te maken bij de dealer die het M8e testmodel die week in zijn bezit heeft. Houd de website van de M8e in de gaten om te kijken wanneer de M8e bij jou in de buurt staat. 

Nadat je een testrit hebt gemaakt op de nieuwe M8e zijn wij natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening over de M8e. Op de website www.sparta.nl/m8e kun je je e-mail adres achterlaten. Enkele dagen na je testrit ontvang je van ons een digitale vragenlijst en kun je je mening geven over de M8e. Na 6 weken verloten wij onder alle testrijders die de vragenlijst hebben ingevuld één M8e testfiets.