om en ontdek Sparta op de BOVAG Bike Expo! In samenwerking met BOVAG vindt er een heuse fietsbeurs plaats tijdens het Papendal Bike Event, met als speciaal thema: de E-Bike.

Op 15 en 16 juni is Papendal the place to be voor alle fietsliefhebbers! Voor de eerste maal vindt dan namelijk het Papendal Bike Event plaats, waarbij verschillende fietsactiviteiten worden samengesmolten tot één groot evenement. De mecaniciens van de Elektrische Wielerploeg beantwoorden op het event al uw e-bikevragen. Op de BOVAG Bike Expo vindt u veel stands van grote fietsbedrijven. Waaronder Sparta met al zijn topmodellen bijvoorbeeld : Onze Winnaars van de consumenten bond de RX+ en de RXS+, de aller nieuwste Sparta Bosch met zijn krachtige midden motor en ook de aller nieuwste E-motion X2 met accu in de kettingkast.

 

De Expo is gratis toegankelijk voor bezoekers en deelnemers van het Papendal Bike Event. Wilt u ervaring opdoen met een E-bike? Of bent u ermee bekend en benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Grijp uw kans en maak een testritje op een elektrische fiets over het speciale E-bike testparcours. Het E-bike testparcours gaat op zaterdag om 17:00 uur en op zondag om 16:00 uur dicht, dus wees op tijd.