Wil jij meer weten over onze elektrische fietsen en ben jij nog niet in het grootste Experience Center van Nederland geweest? Kom dan op Bevrijdingsdag (vrijdag 5 mei) naar De Fietser in Ede. Daar vertellen de fietsexperts jou alles wat je moet weten over de elektrische fiets en kun je uitgebreid testen op meer dan 100 testfietsen van Sparta, maar ook van de merken Batavus, Koga, Haibike, Van Nicholas en Ghost! Ben jij juist op zoek naar een gewone fiets? Ook daarvoor ben je bij De Fietser aan het juiste adres.

Een bezoek aan De Fietser is een leuk dagje uit voor de hele familie. Naast een ritje op het grootste indoor testparcours van Nederland, kun je rondwandelen op de verschillende merkwerelden, een bezoek brengen aan het fietsmuseum, is er voor de kinderen een speurtocht en kun je gezellig met zijn allen eten en drinken in Restaurant De Fietser. De Fietser biedt bijna 10.000m2 fietsplezier voor het hele gezin! 

Ben je verhinderd op Bevrijdingsdag? Experience Center De Fietser is wekelijks op woensdag tot en met zondag geopend van 10.00u tot 17.00u. Ook op de volgende feestdagen organiseert De Fietser E-bike Opstapdagen: 

  • Moederdag (14 mei)
  • Hemelvaartsdag (25 mei)
  • Tweede Pinksterdag (5 juni)

Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor Moederdag?

Dan geeft De Fietser jou graag een Moederdag tip! Verras jouw moeder op zondag 14 mei met een dagje uit bij De Fietser. Speciaal voor alle moeders presenteert De Fietser op Moederdag alle unieke modellen en accessoires voor de ideale moederfiets. Wanneer jullie de merken uitgebreid getest hebben op het grootste indoor testparcours van Nederland, kun je jouw moeder in het gezellige Restaurant van De Fietser op de unieke Moederdaglunch trakteren. Tot slot kun je samen rondwandelen op de verschillende merkwerelden en een bezoek brengen aan het unieke fietsmuseum. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht. Wij heten jullie van harte welkom op Moederdag.

In het weekend van 12, 13 en 14 mei stap je van de fiets af voor een heerlijke warme appelflap voor €1,25 en een speciale lunch bestaande uit broodje en drankje voor slechts €5.95 in Restaurant De Fietser!

 

Speciale lunch tijdens Hemelvaart 

Tijdens Hemelvaartsdag kun je genieten van een huisgemaakte tomatensoep bij jouw lunch voor slechts €1, een grote kom soep voor €3,95 of een gezonde bruine sandwich met ham & kaas en verse jus d’orange voor maar €4,25!

 

Actie van restaurant De Fietser op 2e Pinksterdag

Ga je lunchen of neem je een lekkernij en wat te drinken in Restaurant De Fietser? Het tweede drankje is op Tweede Pinksterdag gratis!

 

Wil jij jouw vader verrassen voor Vaderdag?

Neem jouw vader dan mee voor een uniek dagje uit in De Fietser in Ede. Hebben jullie uitgebreid getest? Dan kun je jouw vader in Restaurant De Fietser trakteren op de speciale Vaderdaglunch met de tandem actie, bestaande uit twee broodjes met een mini hamburger en diverse lekkere toppings en een drankje voor slechts €4,95!

Jullie dagje uit is compleet met een bezoek aan de verschillende merkwerelden en het unieke fietsmuseum. Voor kinderen is er tevens een leuke speurtocht. Zien wij jou en jouw vader ook op Vaderdag? De Fietser heet jullie van harte welkom van 10.00u tot 17.00u.

 

Altijd een sparta dealer bij jou in de buurt

Heb je je favoriete modellen uitgebreid getest op het indoor parcours, heb je al je vragen beantwoord gekregen en ben je overtuigd van je keuze voor een van onze (elektrische) fietsen? Dan schaf je deze aan bij de dichtstbijzijnde Sparta dealer bij jou in de buurt!