Sparta introduceert de nieuwe generatie middenmotor. Een energy bike voorzien van krachtige middenmotor gecombineerd met de de geavanceerde ION® technologie. Sparta heeft haar M8i en de M10i modellen uitgerust met de nieuwe ION® middenmotoren. Het verschil met andere middenmotoren is direct merkbaar. De aandrijving verloopt soepel en vloeiend in plaats van schokkerig en robuust. Het resultaat is een elektrische fiets die kracht en comfort met elkaar weet te combineren. Je hoeft dus niet meer te kiezen!

Opvallend stille motor

Geluid is een factor voor fietsers die vaker of meer willen gaan fietsen belangrijk is. Daarom heeft Sparta bij de ontwikkeling van de ION® middenmotor extra aandacht besteed aan geluidsreductie. De motor zelf wordt met de slimme software zo aangestuurd dat slechts een beperkt deel van het vrijgekomen geluid voor het menselijk oor hoorbaar is. Het restant geluid wordt zoveel mogelijk gedempt door de geluidsisolerende kappen. Sparta is nog een stap verder gegaan door ook het design van de fiets op geluidsreductie aan te passen. Diverse oplossingen zijn toegepast in de M8i en de M10i modellen. Het resultaat is dan ook een opvallend stille middenmotor!

Gratis Testrit

Ervaar het ook en boek direct een gratis en vrijblijvende testrit waar en wanneer het jou uitkomt! Ga naar een van de 601 E-bike Testcenters, het Testcenter XL in Apeldoorn of maak het jezelf gemakkelijk en plan een testrit aan huis!

Introductieaanbod

Ter introductie van de nieuwe generatie middenmotor geven we tijdelijk 5 jaar garantie bij aanschaf van de M8i en M10i. De 5 jaar garantie is inclusief de accu, motor en het display. Dat is dus 5 jaar onbezorgd fietsplezier!

Ga direct naar de actie!