Sparta is altijd volop in beweging, letterlijk én figuurlijk! Daarom zoeken we regelmatig nieuwe collega’s die ervoor zorgen dat Sparta een toonaangevende speler blijft op de internationale fietsenmarkt.


Maak gebruik van het sollicitatieformulier om een open sollicitatie te sturen of kijk hier voor de openstaande vacatures. Wie weet word jij dan onze nieuwe collega! Voor vacatures bij onze zusterbedrijven kun je ook nog kijken op de vacaturepagina's van Accell Nederland en Accell IT Services.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker helpdesk e-bike service center | 24-11-2017

ALGEMEEN

Accell Group N.V. is een sterke, ambitieuze organisatie en richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen & accessoires. De onderneming heeft marktleidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen gemeten in omzet.

Accell Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Accell Group N.V. en is gevestigd in Apeldoorn en Heerenveen. Accell Nederland B.V. ontwikkelt, produceert en vermarkt fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus/Juncker/Koga/Loekie/Sparta/Van Nicholas. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door een breed en modern assortiment en een voor de branche opvallende marktbewerking, zowel richting het dealernetwerk als de consument. Het grootste deel van de afzet vindt plaats via de professionele vakhandel. De exportactiviteiten in met name België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Zwitserland en Engeland completeren de afzet.

Voor onze afdeling E-Bike Service Center zijn wij per februari 2018 op zoek naar enthousiaste


MEDEWERKERS HELPDESK EBSC (M/V)

(32 - 40 uur per week, tijdelijk tot november 2018 )

 

Het E-Bike Service Center (EBSC) is de merkonafhankelijke service organisatie binnen Accell Nederland en is gevestigd in Apeldoorn. Zij verzorgt namens Accell Nederland de service voor E-Bikes van de merken Sparta, Batavus, Koga en Ghost in de diverse Europese landen. Deze service omvat ondersteuning voor de dealers op allerlei gebieden voor de E-bikes van Accell Nederland.

Functiebeschrijving

De kernactiviteit van het E-Bike Service Center is telefonische hulp bieden aan dealers van de aangesloten merken. Naast de bestaande technische hulpmiddelen zoals een online service tool hebben zij extra assistentie nodig bij het service verlenen aan E-bikes.

Als medewerker EBSC ben jij het eerste aanspreekpunt voor een dealer met een technisch probleem en een achterliggende klant die klachten heeft over zijn E-bike:

  • Je neemt telefonisch vragen aan van dealers uit binnen- en buitenland.
  • Je brengt deze vragen in kaart in het registratiesysteem en geeft advies, rekening houdende met de geldende procedures en garantievoorwaarden.
  • Je signaleert/analyseert trends en geeft feedback ter verbetering van kwaliteit van producten en procedures.

Wat verwachten wij van jou?

•             Je beschikt over tenminste MBO+ werk- en denkniveau.
•             Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
•             Je hebt kennis van de Duitse taal.
•             Je bent bekend met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook).
•             Je hebt een service gerichte instelling, affiniteit met techniek en bent communicatief vaardig.
•             Ervaring met B2B aftersales is een pré.

Wat heeft Accell jou te bieden?

•             Een uitdagende functie met diverse ontwikkelmogelijkheden.
•             Een contract tot november 2018, met mogelijkheden tot verlenging.
•             Een uitgebreid opleidingsprogramma met product-specifieke training.
•             De kans om te werken binnen een internationale organisatie.
•             Een aantrekkelijk salaris.
•             Een gezellig team.

INFORMATIE / REACTIES

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij mevrouw Judith van Langen, Hoofd Dealersupport, telnr. 06-13698971.

Belangstellenden kunnen hun CV inclusief motivatie sturen naar: sollicitatie@accell.nl.