Stagiair(e) E-Bike - MBO Elektrotechniek

03-02-2016

Accell Group N.V. is een sterke, ambitieuze organisatie en richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen & accessoires. De onderneming heeft marktleidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen gemeten in omzet.

Accell Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Accell Group N.V. en is gevestigd in Apeldoorn en Heerenveen. Accell Nederland B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus, Juncker Bike Parts, Koga, Loekie, Sparta, Van Nicholas en XLC-components. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door innovatie in product en marketing.

Binnen Accell Nederland bevindt zich de afdeling E-Bike Competence Center(EBCC). Dit is een aparte afdeling waar de e-bike componenten zoals elektromotoren, batterijpakketten, displays en sensoren worden ontwikkeld en getest. De afdeling bestaat uit verschillende disciplines op het gebied van software, elektronica en mechanica. Het EBCC is gevestigd in Apeldoorn.

Wij zijn momenteel op zoek naar een:

Stagiair(e) E-Bike - MBO Elektrotechniek

 Stagebeschrijving

De elektrische fietsen van Accell worden in Heerenveen geproduceerd en in Apeldoorn wordt service verleend aan onderdelen en fietsen. Om de productie en de service goed te laten verlopen wordt dit ondersteunt door de product coördinator. Als stagiair(e) E-bike help je vooral de product coördinator met zijn werkzaamheden. Dit kan uiteenlopen van het maken van kabelsets voor testapparatuur, tot het onderzoeken van onderdelen die terug zijn gekomen uit de markt. Je krijgt te maken met elektrische eigenschappen, software eigenschappen en in sommige gevallen ook mechanische eigenschappen van de verschillende onderdelen. Er zijn twee testruimtes waar diverse meet apparatuur aanwezig is waar je gebruik van kunt maken. Zo is er een klimaatkamer aanwezig, diverse testbanken voor complete fietsen, warmtecamera, scopes etc. Al met al is het een zeer technische omgeving waar je op een praktische en interessante manier kunt leren wat er zoal komt kijken bij het ontwikkelen, produceren en de serviceverlening van elektrische fietsen.

Profiel

  • Niveau 4 MBO techniek 3e of 4e jaar richting (bij voorkeur) elektronica of installatietechniek
  • Mechanische kennis en ervaring is een pré
  • Basiskennis van computers
  • Basiskennis van Microsoft Windows & Office
  • Zelfstandige werkhouding
  • Praktische instelling
  • Leergierig
  • Communicatief vaardig
  • Gezonde interesse in techniek

Overige informatie
Stageperiode: per eerst mogelijke datum, in onderling overleg.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met:
Ruben Kleverwal

Productcoördinator

r.kleverwal@accell-ebcc.com

+31 (0) 55 357 87 00

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Ans van den Hoek (P&O): sollicitatie@accell.nl.