De Sparta Amazone 4 Life en de Amazone 4 life Electric zijn per 1 januari 2020 uit de Sparta collectie.

We vinden het erg jammer want de Amazone was de eerste écht moederfiets én de eerste echte elektrische moederfiets. De reden dat de Amazone niet meer in de collectie zit is de herpositionering van het merk Sparta. De Amazone 4 Life past niet meer de nieuwe weg die Sparta is ingeslagen qua design en de soort e-bikes die we willen maken om in de toekomst voorop te blijven lopen.

Hoe zit met met service en garantie als ik al een Amazone heb?
Wanneer je  eigenaar bent van een Sparta Amazone 4 Life (Electric) dan kan je de komende jaren gewoon terrecht bij je Sparta fietswinkel voor onderhoud en garantie. We hebben nog voldoende onderdelen op voorraad om jou fietsspecialist te helpen met het repareren van jou Amazone 4 Life (Electric).

Heeft Sparta een alternatief?
Mocht je graag een Amazone willen kopen dan kan het zijn dat bepaalde verkooppunten nog voorraad hebben. Maar we hebben ook een alternatief voor je. Ons zusje Batavus heeft de schitterende Quip Extra Cargo in het assortiment. Dit is een waardige opvolger van de Amazone, net zo stabiel en net zo goed uitgerust om twee kinderen plus boodschappen, sportspullen, etc. mee te vervoeren. De Batavus Quip Extra Cargo E-go is de elektrische variant en is uitgerust met een krachtige midden motor.

Bekijk de Quip Extra Cargo stadsfiets
Bekijk de Batavus Quip Extra Cargo E-go elektrische fiets

Nog vragen
Heb je nog vragen over jouw fiets neem dan contact op met jouw Sparta fietsenwinkel. Zij kunnen je het best helpen en adviseren. 

Bekijk de nieuwe Sparta collectie


Met vriendelijk groet,
Sparta bikes