Een Sparta elektrische fiets testen

Je kunt onze Sparta e-bikes en stadsfietsen op verschillende locaties proberen. Test zoveel verschillende modellen? In De Fietser in Ede kun je ruim de tijd nemen om de perfecte fiets te vinden op het indoor fiets testparcour. Of vind een E-bike testcenter dealer bij jou in de buurt. Twijfel je nog of heb je advies nodig? De fietsexperts in De Fietser en jou tweewielerspecialist helpen je graag een keuze te maken.

Een Sparta elektrische fiets testen
Testcenter De Fietser

Testcenter De Fietser

Het Testcenter De Fietser in Ede is dé plek om een Sparta e-bike te testen. In de enorme Westhal van de voormalige ENKA-fabriek vindt je de gehele nieuwe collectie van Sparta en kun je op een groot aantal e-bikes een testrit maken. De indoor testbaan is hier uitermate geschikt voor! Dus, wil je ervaren hoe de e-bike die jij op het oog hebt daadwerkelijk fietst? Kom naar De Fietser in Ede!

Zoek een Sparta dealer in je buurt

Voor deskundig advies kun je natuurlijk het beste terecht bij een Sparta dealer in je buurt. Deze erkende dealer kan een fiets adviseren die aansluit bij al je wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij deze dealer een testrit te maken op verschillende modellen. Houd hierbij wel in gedachte dat niet iedere winkel alle modellen in huis heeft om te proberen. Een dealer heeft vaak een select aantal modellen staan die gebruikt kunnen worden om een testrit te maken. 

Zoek een Sparta dealer in je buurt