De keuze en de testrit

De keuze en de testrit

Het kiezen van een elektrische fiets kan lastig zijn. Om een goede keuze te maken voor je ideale elektrische fiets moet je je goed laten informeren, je kunt daarmee beginnen door de elektrische fietskiezer te doen. Daarnaast kun je natuurlijk voor informatie terecht bij één van de 601 E-bike Testcenters in de buurt. 

Naast voldoende informatie zoeken is het misschien nog wel belangrijker om de elektrische fiets te ervaren door ze te testen. Daarom zijn er diverse Sparta testdagen in het hoogseizoen en kun je via de Sparta website een Sparta E-bike testrit boeken:

  • Testrit bij één van de 601 E-bike Testcenters

Doe online de elektrische fietskiezer

Hoe weet je welke elektrische fiets bij jou past? Waar moet je op letten om een goede keuze te kunnen maken? Waar wil je de accu? Wat is voor jou de beste plek van de motor? En hoe ver wil je met de fiets rijden en hoe vaak? Allemaal vragen die de keuze van een elektrische fiets beinvloeden. Sparta heeft alle aspecten op een rij gezet en voorzien van heldere uitleg. De keuze voor een elektrische fiets wordt een stuk makkelijker met de online elektrische fietskiezer. 

Doe online de elektrische fietskiezer
Zoek een E-bike Testcenter in je buurt

Zoek een E-bike Testcenter in je buurt

Voor deskundig advies kun je natuurlijk het beste terecht bij een E-bike Testcenter in je buurt. Deze erkende Sparta dealer kan een fiets adviseren die aansluit bij al je wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij deze dealer een testrit te maken op verschillende modellen. Houd hierbij wel in gedachte dat niet iedere winkel alle modellen in huis heeft om te proberen. Een dealer heeft vaak een select aantal modellen staan die gebruikt kunnen worden om een testrit te maken. 

Experience Center De Fietser

Het experience center De Fietser in Ede is dé plek om een Sparta e-bike te testen. In de enorme Westhal van de voormalige ENKA-fabriek vindt je de gehele nieuwe collectie van Sparta en kun je op een groot aantal e-bikes een testrit maken. De indoor testbaan is hier uitermate geschikt voor! Dus, wil je ervaren hoe de e-bike die jij op het oog hebt daadwerkelijk fietst? Kom naar De Fietser!

Experience Center De Fietser
Beste reviews

Beste reviews

Daar zijn we trots op

Benieuwd naar waarom onze klanten zo tevreden zijn over hun aankoop? Wil je weten welke e-bike van Sparta het beste wordt beoordeeld? Bekijk de fiets, lees de reviews en vorm jouw eigen oordeel.