Een Sparta elektrische fiets testen


Je kunt onze fietsen op verschillende plaatsen proefrijden. In De Fietser in Ede kun je ruim de tijd nemen om de perfecte fiets te vinden op het indoor fiets testparcour. Of vind een E-bike testcenter dealer bij jou in de buurt.

Experience Center De Fietser

Het experience center De Fietser in Ede is dé plek om een Sparta e-bike te testen. In de enorme Westhal van de voormalige ENKA-fabriek vindt je de gehele nieuwe collectie van Sparta en kun je op een groot aantal e-bikes een testrit maken. De indoor testbaan is hier uitermate geschikt voor! Dus, wil je ervaren hoe de e-bike die jij op het oog hebt daadwerkelijk fietst? Kom naar De Fietser!

Experience Center De Fietser
Zoek een E-bike Testcenter in je buurt

Zoek een E-bike Testcenter in je buurt

Voor deskundig advies kun je natuurlijk het beste terecht bij een E-bike Testcenter in je buurt. Deze erkende Sparta dealer kan een fiets adviseren die aansluit bij al je wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij deze dealer een testrit te maken op verschillende modellen. Houd hierbij wel in gedachte dat niet iedere winkel alle modellen in huis heeft om te proberen. Een dealer heeft vaak een select aantal modellen staan die gebruikt kunnen worden om een testrit te maken.