De Fietser open voor advies op afspraak

In navolging van de huidige RIVM veiligheidseisen, hebben we besloten De Fietser op basis van private shopping open te stellen.

Wij bieden een private shopping tijd aan van 45 minuten om jouw perfecte Sparta uit te zoeken. Natuurlijk bieden wij je persoonlijk fietsadvies en helpen we je graag met de zoektocht naar jouw nieuwe fiets. Om je zo goed mogelijk te helpen en de maatregelen in acht te kunnen nemen, vragen wij je om met maximaal 2 personen De Fietser te bezoeken.

Afspraken kunnen gemaakt worden op de website.  De Fietser is geopend van dinsdag t/m zondag van 9.00 – 17.00 uur.

Tot snel bij De Fietser!

De Fietser open voor advies op afspraak

Aanwezige testfietsen

Al onze huidige modellen zijn te bekijken in De Fietser. Een groot aantal fietsen is ook te testen op het testparcours. Bekijk de website van DeFietser.nlvoor de actuele lijst met testfietsen.

                                    

Test een Sparta in De Fietser

Heb je interesse om de nieuwste van de nieuwste fietsen te testen? Of heb je gewoon zin in een dagje uit tussen honderden fietsen met alle franjes die bij een gezellig uitstapje horen? Wil jij weten hoe de fiets in Nederland ooit uitgroeide tot het ultieme vervoersmiddel? Ga dan naar testcenter De Fietser in Ede! Dit is de grootste belevingswereld in Europa als het op fietsen aankomt.

Sparta in De Fietser!

Kom de nieuwste Sparta-modellen bekijken in ons testcenter De Fietser in Ede. In onze showroom hebben wij de nieuwste modellen gepresenteerd en kun jij deze testen. En we hebben meer. Het is mogelijk om gebruik te maken van de Sparta Fietskiezer en het jubileummodel van Joop Zoetemelk, de Vedette, te aanschouwen evenals onze nieuwe Smart connected e-bikes. Sparta staat voor innovatie. We hebben de gehele Sparta-revolutie van motorrijwielen tot de elektrische fiets uitgestald en deze eindigt bij de hightech future bike. Ook hebben wij in ons testcenter de beste fietsexperts die je graag op de hoogte brengen van de laatste innovaties en ontwikkelingen met betrekking tot Sparta. Kom naar de beleveniswereld van Sparta en bekijk en test de nieuwste modellen.

Sparta in De Fietser!
Routebeschrijving De Fietser

Routebeschrijving De Fietser

De Fietser is te vinden op het onderstaande adres:
(Naast station Ede-Wageningen) Let op: stel uw navigatiesysteem in op de Badweg in Ede.

De Fietser
Akulaan 2
6717XN Ede