Wat is een smart e-bike?

Met een Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen. Jouw tijdperk. Door de stad, naar huis, naar je werk, naar vrienden. Tegen de wind in of met de wind in de rug. Er zijn geen barrières meer. Ga waar je wilt, wanneer je dat wilt en hoe je dat wilt. Zo krachtig voelt revolutionaire innovatie op twee wielen. Welkom in de toekomst!

Hoe werkt een smart e-bike?

Hoe werkt een smart e-bike?

Het grote verschil tussen een e-bike en een Smart e-bike? Smart is écht smart. Zo voelt het om altijd verbonden te zijn. Ontdek hoe smart ook echt smart is. Van diefstal voorkomen tot precies weten hoeveel  calorieën je verbrandt tijdens je fietstocht. Zó werkt het.

Alles over de accu van een smart e-bike

Of je een kort ritje door de stad maakt of er op een zonnige dag op uittrekt. Met de weergaloze power van een Smart e-bike kom je overal. De nieuwste generaties accu’s brengen je steeds verder. Zonder zweet en zonder files. Hoe ver precies? En wat dit bepaalt?

Alles over de accu van een smart e-bike
Vermogen en snelheid van een smart e-bike

Vermogen en snelheid van een smart e-bike

De ene motor is de andere niet. Je merkt het aan het vermogen en de snelheid van je e-bike. Ontdek alles over het vermogen en de snelheid van je Smart e-bike.

Wat kost een smart e-bike?

Een Smart e-bike is een slim design in combinatie met hypermoderne techniek. Dat zal wel heel duur zijn? Valt best mee. Wat een Smart e-bike kost, hangt volledig af van hoe revolutionair jij wilt dat jouw fiets is. En voor hoeveel power en comfort je gaat.

Verzekeren smart e-bike

Verzekeren smart e-bike

Ondanks alle veiligheidsfeatures van de Smart e-bike voorkom je natuurlijk nooit voor 100 % dat dieven ermee vandoor gaan. Of dat hij beschadigt. Met een verzekering hoef je dat risico niet aan te gaan.

Onderhoud smart e-bike

Ongekende mogelijkheden, ongekende vrijheid. De technologie van een Smart e-bike is erop gemaakt jarenlang mee te gaan. Met wat eenvoudig onderhoud, geniet je er zelfs nog langer van. En ontdek je nóg meer.

Gezondheid en milieu

Gezondheid en milieu

Met een Smart e-bike heb je geen last van files. En door te fietsen spaar je het milieu en ben je natuurlijk gezond bezig.

Privacy en veiligheid van een smart e-bike

Onze technologische vooruitgang biedt telkens nieuwe mogelijkheden. Maar een ding blijft hetzelfde: het is altijd veilig. Zo zit het met de privacy en veiligheid.

Privacy en veiligheid van een smart e-bike
Accessoires en onderdelen voor smart e-bike

Accessoires en onderdelen voor smart e-bike

Een Smart e-bike is niet zomaar een fiets, maar doordacht design. Van de technologie, de software tot het materiaal zelf. Maar de accessoires en onderdelen zijn vooral ook ontzettend praktisch.

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag!

Bij Sparta vind je een uitgebreid aanbod van e-bikes. Zo is er voor iedereen een passende e-bike. In de actuele brochure vind je ons complete assortiment, deze download je makkelijk via de brochure pagina. Zo kan je rustig nog eens alles nalezen. Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe Sparta e-bikes en hulp bij het vinden van jouw perfecte e-bike, meld je dan ook direct aan voor de nieuwsbrief.

Twijfel je nog?