E-bike aanschaffen?

Ben je overtuigd van het elektrisch fietsen en ben je meer te weten gekomen over de elektrische fietsen? Weet je misschien zelfs al naar welke e-bike jouw voorkeur uitgaat? Dan adviseren wij je om een testrit te gaan maken. Alleen op deze manier kun je echt ervaren en aanvoelen of de fiets geschikt voor je is. Sparta biedt verschillende mogelijkheden om een testrit te maken en direct te boeken:

  • Maak een e-bike testrit bij één van de 601 E-bike Testcenter.
  • Veel dealers organiseren speciale Sparta testdagen bij jou in de buurt. Houd onze website in de gaten voor de agenda van de testdagen.
E-bike aanschaffen?
Hulp bij je keuze?

Hulp bij je keuze?

Wanneer je persoonlijk meer informatie wilt krijgen of op zoek bent naar het beste advies, ga dan langs bij een Sparta Testcenter in je buurt. Daar zijn experts aanwezig die jou alles kunnen vertellen over de elektrische fietsen. Ook kun je daar terecht om een testrit te maken. Alleen op deze manier kun je echt ervaren en aanvoelen of de fiets geschikt voor je is.

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag!

Bij Sparta vind je een uitgebreid aanbod van elektrische fietsen. Zo is er voor iedereen een passende elektrische fiets. In de elektrische fietsen brochure vind je ons complete assortiment. Download onze e-bike brochure en neem onze collectie elektrische fietsen nog eens rustig door.

Twijfel je nog?