Onze elektrische fietsnamen

Je fietsgebruik is van invloed op de keuze voor de motorpositie, het aantal versnellingen en het systeem van de elektrische fiets. Om deze reden hebben we de namen van onze e-bikes opgebouwd uit deze drie elementen. Dat is wel zo helder en overzichtelijk. Lees verder voor een toelichting op onze namen.

Onze elektrische fietsnamen
Snelheid & wetgeving e-bikes

Snelheid & wetgeving e-bikes

Er zijn twee soorten e-bikes; reguliere elektrische fietsen tot maximaal 25 km per uur en zogenaamde high speed e-bikes die een maximale snelheid tot 45 km per uur kunnen bereiken als je zelf mee trapt. 

Lees verder over hoe het zit met de huidige wet- en regelgeving rondom e-bikes en high speed e-bikes.

WKR & Fietsplan

Per 1 januari 2015 geldt voor alle bedrijven in Nederland de Werkkostenregeling (WKR). Door de introductie van de WKR komt het bekende Fietsenplan te vervallen. Toch is het nog steeds mogelijk om een fiets via de werkgever aan te schaffen.

WKR & Fietsplan
Hulp bij je keuze?

Hulp bij je keuze?

Wanneer je persoonlijk meer informatie wilt krijgen of op zoek bent naar het beste advies, ga dan langs bij een Sparta Testcenter in je buurt. Daar zijn experts aanwezig die jou alles kunnen vertellen over de elektrische fietsen. Ook kun je daar terecht om een testrit te maken. Alleen op deze manier kun je echt ervaren en aanvoelen of de fiets geschikt voor je is.

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag!

Bij Sparta vind je een uitgebreid aanbod van ebikes. Zo is er voor iedereen een passende ebike. In de actuele brochure vind je ons complete assortiment, deze download je makkelijk via de brochure pagina. Zo kan je rustig nog eens alles nalezen. Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe Sparta ebikes en hulp bij het vinden van jouw perfecte ebike, meld je dan ook direct aan voor de nieuwsbrief.

Twijfel je nog?