Bosch Kiox Display

De Kiox is meer dan enkel je display. De Kiox is je verbonden trainingspartner en biedt alle functies die jij als sportieve fietser wilt hebben. Hij heeft naast zijn klassieke functies die je via het display kan aflezen, ook de mogelijkheid om je smartphone of een ander Bluetooth-apparaat te koppelen. Zo gebruik je de e-bike binnen no-time als fitness-bike!

Bosch Kiox Display
Purion

Purion

Met het minimalistische Bosch Purion display heb je alle informatie én de stuurbediening op één locatie. Door het duidelijke display met de gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen is alle aandacht op het essentiële gericht: zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijk zijn.

Intuvia

Met het duidelijke, centraal geplaatste, Bosch Intuvia display lees je zonder problemen al je ritgegevens van je e-bike af. Door het schakeladvies fiets je altijd in de juiste versnelling, waardoor je meer kilometers kan maken met je e-bike én je zuiniger met je accu om zal gaan. De micro-usb poort geeft je de mogelijkheid om je mobiel op te laden en met de optionele service-interval-aanduiding mis je geen enkele onderhoudsbeurt meer!

Intuvia