Een Smart e-bike is doordacht design, net als de accessoires en onderdelen. Omdat het altijd beter kan, maar vooral ook praktischer. Een Smart e-bike heeft net als een ‘normale’ fiets een bagagedrager en, afhankelijk van het model, een transportrek. Het grote verschil is natuurlijk de extra energie: onder de bagagedrager kan een accu zitten. Dit alles maakt de Smart e-bike tot de perfecte stadsfiets.

Smart e-bike: bagagedrager

We zeggen niet voor niets dat onze Smart e-bikes de ideale stadsfietsen zijn. Op de bagagedrager monteer je bijvoorbeeld eenvoudig een kinderzitje, zodat je snel, comfortabel en veilig je kinderen naar school brengt. Zonder files voor de school. Of plaats fietstassen over je bagagerek. De accu is al subtiel weggewerkt onder de bagagedrager, maar zo valt helemaal niet meer op dat je fiets een accu heeft.

Smart e-bike: de accu vervangen

Als het nodig is, kun je de accu vervangen. Maar je moet wel weten hoe. Er zit namelijk een slot op om diefstal te voorkomen. Bij je fiets krijg je een sleutel voor het slot van je batterijpakket. Draai dit open terwijl het klepje van de oplaadplug dicht zit. Vervolgens schuif je de batterij voorzichtig uit de bagagedrager. De nieuwe accu schuif je er daarna zo in. Draai het weer op slot en je bent weer klaar om te gaan.  

Lees hier meer over de accu

Ontdek het zelf!

Het gevoel van echte vooruitgang zelf ervaren? Maak een testrit in Testcenter De Fietser. Of ga langs bij je Sparta-dealer bij jou in de buurt. Innovatie is altijd dichterbij dan je denkt.  

 

LEES MEER OVER SMART E-BIKES:

Wat is een smart e-bike? Alles over het vermogen en de snelheid
Wat kost een smart e-bike? Alles over privacy en veiligheid
Hoe werkt een smart e-bike? Gezondheid en milieu
Alles over accu van een smart e-bike Onderhoud van een smart e-bike
Verzekeren smart e-bike