Een Smart e-bike is de makkelijke gezonde manier om snel boodschappen te doen. Of om je kinderen naar school te brengen. Maar ook om ‘s ochtends wel heel relaxed op je werk aan te komen. Want je hebt geen last van files. Bijkomend voordeel: door op de fiets te gaan, denk je aan het milieu.

Verklein jouw impact op het milieu

Smart e-bikes zijn echte stadsfietsen. Ervoor gemaakt om heel snel en makkelijk op je bestemming aan te komen. En ook nog eens lekker duurzaam. Je gebruikt geen brandstof en stoot geen CO2 uit. Haal alles uit het elektrisch vermogen, zonder zorgen. Je Smart e-bike geeft je bij iedere trap een extra boost mee. Zo fiets je makkelijk en snel tot wel 25 kilometer per uur. Zonder dat je uitgeput op je bestemming aankomt, lang in de file staat, tien minuten extra zoekt naar een betaalbare parkeerplaats of een plaatsje moet zoeken in een overvolle bus.

Weet hoe gezond je doet
Tegelijkertijd weet je precies hoe gezond of milieubewust je bezig bent. Via de app zie je namelijk precies hoeveel calorieën je tijdens je fietstochtje verbrandt. Maar ook hoeveel CO2 je hebt uitgespaard door te fietsen en niet de auto in te stappen of met het OV te reizen. De toekomst is niet voor niets elektrisch. Bij onze fietsen blijf je zelf ‘in control’. Met een Smart e-bike bepaal jij hoeveel ondersteuning je wilt. Of misschien wil je wel gewoon zelf volledig trappen. Kan ook. Jij bepaalt.

Deze en nog wat ‘groene’ voordelen van een Smart e-bike op een rij:

  • Je bent meer in beweging: goed voor je lichaam

  • Fietsen is de manier om je hoofd even leeg te maken en te ontspannen

  • Je reis heeft minder impact op het milieu

  • Daardoor betaal je ook minder milieubelasting

  • En alle technologie is bestand tegen weer en wind

Smart e-bike: gezonder en groener
Het kan altijd bewuster, gezonder en vrijer. Dat gevoel ervaar je met een Smart e-bike, die het je mogelijk maakt om op nieuwe manieren je bestemming te bereiken. Anders dan je ooit hebt meegemaakt. Ook als je op een reguliere fiets niet kunt fietsen, vanwege ziekte of chronische vermoeidheid. Onze technologie wordt steeds krachtiger.

Ontdek het zelf!
Het gevoel van echte vooruitgang zelf ervaren? Maak een testrit in Testcenter De Fietser. Of ga langs bij je Sparta-dealer bij jou in de buurt. Innovatie is altijd dichterbij dan je denkt. 

 

LEES MEER OVER SMART E-BIKES:

Wat is een smart e-bike? Alles over het vermogen en de snelheid
Wat kost een smart e-bike? Alles over privacy en veiligheid
Hoe werkt een smart e-bike? Onderdelen van een smart e-bike
Alles over accu van een smart e-bike Onderhoud van een smart e-bike
Verzekeren smart e-bike