Het Smart tijdperk

Met een Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen. Jouw tijdperk. Door de stad, naar huis, naar je werk, naar vrienden. Tegen de wind in of met de wind in de rug. Er zijn geen barrières meer. Ga waar je wilt, wanneer je dat wilt en hoe je dat wilt. Zo krachtig voelt revolutionaire innovatie op twee wielen. Welkom in de toekomst!

Het Smart tijdperk
Altijd in verbinding

Altijd in verbinding

Ontdek de fiets van morgen. Een Smart e-bike combineert een slim en strak design met de allernieuwste technologie. Met de Smart e-bike ben je altijd ‘connected’. Deze slimme e-bike heeft namelijk dezelfde internettechnologie aan boord als je smartphone. Eerst even je abonnement activeren via de Sparta Connect-app en je kunt direct op weg. De e-bike heeft een gps/gsm-verbinding, waarmee je precies ziet waar je hebt gefietst. En altijd en overal naar je fiets kunt navigeren. Via de app zie je ook hoe goed je bezig bent: hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel CO2 je hebt uitgespaard. En dit is allemaal slechts het topje van de ijsberg.

Laat je fiets voor je werken

Het gaat bijna vanzelf. Je Smart e-bike geeft je bij iedere trap een extra boost mee. Een sensor registreert hoe hard of hoe vaak je trapt en vergelijkt dit met de ondersteuningsstand die je kiest. Zo weet hij of je juist meer of minder hulp wilt hebben. En fiets je makkelijk en snel tot wel 25 kilometer per uur. Zonder zweet en zonder files. Ook handig: je Smart e-bike geeft aan hoe je hem in goede conditie houdt. Zo ontvang je automatisch een laadreminder of onderhoudsoproep op je telefoon. Gelukkig hoef je niet steeds zelf overal aan te denken. Want je hebt het al druk genoeg.  

Laat je fiets voor je werken
Perfect voor wie jij bent

Perfect voor wie jij bent

Of deze innovatie voor jou is weggelegd? Natuurlijk! Wie je ook bent en waar je ook heen wilt, er is altijd een Smart e-bike die bij jou past. Een snelle stadsfiets voor de korte fietstochtjes? Een moederfiets of papafiets waar je eenvoudig een kinderzitje op monteert? Of ga je voor een transportfiets, een eyecatcher die klassieke uitstraling combineert met de techniek van morgen?

Smart e-bikes testen

Sparta heeft een groot assortiment met Smart e-bikes. Wil je een Smart e-bike in het echt zien, of wil je deze graag testen? Bezoek dan ons testcenter De Fietser in Ede. Op de website plan je eenvoudig een afspraak in. 

Smart e-bikes testen