JOUW FIETS, JIJ BEPAALT DE PRIJS

Een Smart e-bike is een slim design in combinatie met hypermoderne techniek. Dat zal wel heel duur zijn? Valt best mee. Wat een Smart e-bike kost, hangt volledig af van hoe revolutionair jij wilt dat jouw fiets is. En voor hoeveel power en comfort je gaat. Zo voelt het om volledig in control te zijn. Stel je fiets nog meer samen zoals jij het wilt. Voel je zo zeker zoals jij je wilt voelen. En profiteer van jarenlang extra comfort, als jij dat wilt. Hoeveel een smart-bike kost, bepaal jij. Je betaalt voor:

JOUW FIETS, JIJ BEPAALT DE PRIJS
DE FIETS ZELF

DE FIETS ZELF

In de eerste plaats betaal je natuurlijk voor de fiets zelf. Ga je voor praktisch of wil je alle mogelijkheden van de Smart e-bike verkennen. Een kort stadsritje? Of wil je meerdere heuvels beklimmen of grotere afstanden afleggen in de hoogste versnelling? Ga je voor standaard verlichting? Of ultiem led-design? Het speelt allemaal mee. Hoe geavanceerder de techniek van de e-bike, hoe hoger de prijs meestal is.

+ DE TOTALE SMART ERVARING

Wat de Smart e-bike onderscheidt van een standaard e-bike? Connectiviteit. Overal en altijd. En een handige anti-diefstalfunctie. Daarvoor zijn een paar dingen nodig. Een eigen simkaart, die elke Smart e-bike heeft. En de Sparta Connect-app en je eigen account. Voor eenmalig € 9,95 registratiekosten en vervolgens slechts € 2,95 per maand fiets je een compleet nieuw tijdperk binnen. Een wereld van nauwkeurige ritregistratie, je (e-bike)gegevens op één plek, diefstal alerts, een virtueel veiligheidshek, volgers aanmaken, herinneringsberichten en nog veel meer.

+ DE TOTALE SMART ERVARING
+ VERZEKERING

+ VERZEKERING

Ondanks alle veiligheidsfeatures van de Smart e-bikes kunnen we natuurlijk niet voorkomen dat je fiets toch gestolen wordt. Wil je dat risico niet aangaan, dan kan je je Smart e-bike verzekeren. En met het lagere diefstalrisico is je premie bij verzekeraar ENRA ook nog eens extra aantrekkelijk. Dus wil je na diefstal snel weer op weg? Voor € 3 meer per maand upgrade je je account met een extra diefstalverzekering. Als je fiets dan toch wordt gestolen, ben je verzekerd voor 100 procent aanschafwaarde zonder eigen risico of afschrijving. Wil je niet alleen diefstal, maar ook mogelijke schade meeverzekeren? Voor € 6 bovenop je standaard account heb je een nog completere casco verzekering. Daarmee profiteer je ook nog eens van Europese pechhulpservice, verhaalsrechtsbijstand en een ongevallen opzittenden verzekering. En die valpartij wordt ook nog eens een stuk minder pijnlijk…

+ EXTRA POWER

De meeste Smart e-bikes in Nederland hebben een standaard accu van 300 watt. Ideaal voor je fietstochtjes in de stad. Maar als je grenzen pas echt wil verleggen en verder wil gaan dan je ooit bent geweest, heb je meer power nodig. Er zijn accu’s tot en met wel 600 watt. Daar betaal je iets meer voor, maar dan krijg je óók meer. Kijk maar hoe het bijvoorbeeld zit wanneer je een grotere accu wil kopen voor bij de Sparta F7e.   

Trapondersteuning:

ECO

CRUISE

TOUR

SPORT

POWER

300WH

54-108 km

47-63 km

44-53 km

37-44 km

22-34 km

400WH + € 150

71-143 km

62-83 km

58-70 km

49-58 km

29-45 km

+ EXTRA GARANTIE

Net als bij een auto gaat een goed onderhouden fiets een stuk langer mee. Op storingen zit je natuurlijk niet te wachten. Zeker niet buiten de garantieperiode!  En met al die moderne technieken aan boord is het allemaal toch wat complexer geworden dan bij je vorige fiets. We kunnen ons goed voorstellen dat je je daarover geen zorgen wilt maken. Met ons EzyRider Garantieplan heb je daarom vijf jaar lang volledige garantie op je Smart e-bike. Zelfs op de GPS-module, accu, motor of display. Voor 189 euro trap je zeker! Zonder onverwachte kosten.

+ EXTRA GARANTIE