Voor iedereen een passende e-bike

Voor iedereen een passende e-bike

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van elektrisch fietsen. Door het introduceren van zinvolle innovaties is er dan ook een passende e-bike voor iedere behoefte. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de dagelijks korte ritten in de stad, de ritten naar het werk of om de recreatieve fietstochten in het weekend en tijdens de vakantie.

Ben je ook benieuwd welke e-bike het beste bij jou past? Doe de elektrische fietskiezer of bekijk direct ons aanbod elektrische fietsen.

Speedbikes

Wil je nóg sneller op je werk zijn dan met een reguliere elektrische fiets? Dan is de speedbike iets voor jou. Met deze snelle elektrische fiets behaal je snelheden tot 45km per uur. Dat is nog sneller op je werk, zonder dat je bezweet aankomt. Ideaal! Niet alleen ben je gezond bezig door lekker naar het werk te fietsen, die tweede auto kan ook de deur uit. Het beste gevoel? Sneller dan de file zijn!

Speedbikes
Twijfel je nog?

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag!

Bij Sparta vind je een uitgebreid aanbod van ebikes. Zo is er voor iedereen een passende ebike. In de actuele brochure vind je ons complete assortiment, deze download je makkelijk via de brochure pagina. Zo kan je rustig nog eens alles nalezen. Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe Sparta ebikes en hulp bij het vinden van jouw perfecte ebike, meld je dan ook direct aan voor de nieuwsbrief.