Voor iedereen is er een geschikte e-bike

Een regular e-bike voldoet niet altijd helemaal aan alle wensen: soms is er behoefte aan nét wat meer. Speciaal voor degenen die een wat specifiekere wens hebben, hebben wij speciale elektrische fietsen (ook wel special e-bikes genoemd) in het assortiment. Want iedereen moet comfortabel kunnen fietsen! Samen of alleen, voor iedereen is er een geschikte Sparta e-bike.

Voor iedereen is er een geschikte e-bike
Speciaal voor moeders

Speciaal voor moeders

Een gewone elektrische fiets is niet altijd geschikt voor kinderzitjes. Met de Sparta Amazone 4 Life Electric hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Dit is een hippe elektrische stadsfiets, die in een handomdraai is om te bouwen tot een handige moederfiets. Het stuur is door middel van een verlengstuk gemakkelijk naar voren te plaatsen, zodat er genoeg ruimte is voor een kinderzitje. Ook de bagagedrager heeft een handige verlenger.

Daarnaast zorgen de tweepotige standaard, jasbeschermers, stuurblokkering en dichte kettingkast voor extra veiligheid.

Ben je wel op zoek naar een leuke mamafiets, maar wil je liever geen e-bike? Deze fiets is ook zonder elektrische ondersteuning bij ons verkrijgbaar.

Makkelijk en veilig op- en afstappen

Een fiets met hoge instap kan soms lastig zijn. De Sparta Entree F7I biedt hiervoor een handige oplossing. Deze fiets beschikt over een extra lage instap en 26 inch wielen. Zo is het op- en afstappen extra veilig en kom je makkelijker snel met je voeten bij de grond.

Deze fiets beschikt over het comfortabele ION® systeem en een voorwielmotor. Dit zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat je vooruit getrokken wordt. Daarnaast is het bijna niet te merken dat deze fiets elektrisch is, dankzij de geruisloze motor in het voorwiel.

Wel op zoek naar een extra lage instap, maar liever niet elektrisch? Deze fiets hebben wij ook zonder elektrische ondersteuning.

Makkelijk en veilig op- en afstappen
Romantisch met z'n tweeën op de fiets

Romantisch met z'n tweeën op de fiets

Lekker met z’n tweeën op de fiets en fietsen zonder moeite? Dan is de Double F8I een geschikte fiets! Deze tandem met elektrische ondersteuning is ideaal wanneer je samen met een reisgenoot wilt toeren, of wanneer je met een reisgenoot op stap gaat die zelf niet voldoende kracht kan leveren om lekker te fietsen.

Op zoek naar een tandem, maar liever zonder ondersteuning? Dan kun je eens kijken naar de Double X. 

Doe de elektrische fietskiezer

Het is belangrijk om een e-bike te kopen die past bij je wensen en behoeftes. Ben je er nog niet helemaal uit welke fiets het best bij je past? Start dan de elektrische fietstest en kom erachter welke fiets het beste bij jou past. In maximaal 7 vragen vind je jouw ideale e-bike.

Doe de elektrische fietskiezer
Maak een testrit

Maak een testrit

Nadat je je hebt georiënteerd en meer te weten bent gekomen over elektrische fietsen, adviseren wij je om een testrit te maken. Een testrit is van groot belang om tot de juiste keuze te kunnen komen.

Wij raden je daarom aan om een gratis en vrijblijvende testrit te maken bij één van de ruim 600 Sparta E-bike Testcenters.

Je bent ook van harte welkom om onze Sparta speed pedelecs e-bikes te testen in ons testcenter De Fietser  in Ede. Neem wel een geldige legitimatie mee.

Liever niet elektrisch?

Ben je op zoek naar een speciale fiets, maar heb je liever geen elektrische fiets? Sparta biedt ook een ruim aanbod speciale fietsen zonder elektrische ondersteuning.

Liever niet elektrisch?