Bosch Active Line middenmotor

De Bosch Active Line middenmotor geeft je een krachtige ondersteuning tot 25 km/u. De Active Line motor geeft een gedoseerde ondersteuning en zorgt tegelijkertijd voor een aangenaam rijgevoel. Perfect voor stedelijke tochten. Door de stad fietsen was nog nooit zo snel en nog nooit zo comfortabel.

Bosch Active Line middenmotor
Bosch Active Line Plus middenmotor

Bosch Active Line Plus middenmotor

Voor degene die net wat verder willen en net iets meer kracht van hun ondersteuning verlangen is er de Bosch Active Line Plus middenmotor. Een e-bike met deze middenmotor is niet alleen perfect om de stad te ontdekken, deze Active Line Plus middenmotor brengt je namelijk verder. Ideaal voor de weekendtocht waar je zonder ondersteuning toch een beetje tegenop ziet. No excuses, opstappen en go.

Bosch Performance Line Speed middenmotor

Snel en dynamisch onderweg met een snelle e-bike met een Bosch Performance Line Speed middenmotor. Met een draaimoment van wel 75 Nm en een gering gewicht van slechts 2,9 kg; ontwikkeld voor dynamische ondersteuning bij dagelijkse activiteiten of vrijetijdsbesteding. Hoge snelheden worden snel en veilig bereikt – perfect om met een glimlach op het gezicht lange afstanden af te leggen.

Bosch Performance Line Speed middenmotor