Elektrische transportfietsen | Sparta.nl

Ben je op zoek naar een goede elektrische transportfiets om al je spullen handig voorop je fiets te vervoeren?

E-bike saai? Dat hoeft niet!

Maak kennis met de Sparta lifestyle e-bikes!

Ben jij van mening dat een e-bike saai is en alleen voor oude mensen geschikt is? Dat hoeft niet! Ben je op zoek naar een stoere / hippe e-bike? Kies dan voor een elektrische transportfiets (ook wel urban e-bike genoemd) van Sparta.

Deze stoere e-bikes zijn uitermate geschikt voor korte ritten, bijvoorbeeld naar de stad of naar school. Zo heb je nooit meer last van tegenwind en ga je snel en hip van A naar B! 

E-bike saai? Dat hoeft niet!
Onopvallende voorwielmotor

Onopvallende voorwielmotor

Onze stoere elektrische transportfietsen zijn voorzien van een voorwielmotor en een E-motion systeem. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze elektrische fietsen extra geschikt zijn voor korte ritten. Dankzij de motor in het voorwiel, valt het bijna niet op dat je op een elektrische fiets rijdt. Met de voorwielmotor heb je ook het gevoel dat je vooruit wordt getrokken: tegenwind is dus geen probleem meer! 

Bij onze urban e-bikes bevindt de accu zich in de achterdrager. Deze accu is uitneembaar, zodat je de accu overal kunt opladen. Mocht je graag ook langere ritten fietsen, dan kun je ook kiezen voor een 400 Wh accu, in plaats van de standaard bijgeleverde 300 Wh accu.

Korte ritten in stijl

De stoere en hippe elektrische transportfietsen zijn allemaal voorzien van een handig voorrekje: ideaal voor het vervoeren van je schooltas of boodschappen.

De Sparta Mojo F7e Smart is zelfs uitgevoerd met een extra smalle voordrager. Extra handig, want deze past in alle fietsenrekken! Onze Pick-Up Deluxe Smart heeft een bredere voordrager, maar is een échte oer-Hollandse transportfiets! 

Korte ritten in stijl
Doe de elektrische fietskiezer

Doe de elektrische fietskiezer

Het is belangrijk om een e-bike te kopen die past bij je wensen en behoeftes. Ben je er nog niet helemaal uit welke fiets het best bij je past? Start dan de elektrische fietstest en kom erachter welke fiets het beste bij jou past. In maximaal 7 vragen vind je jouw ideale e-bike.

Maak een testrit

Nadat je je hebt georiënteerd en meer te weten bent gekomen over elektrische fietsen, adviseren wij je om een testrit te maken. Een testrit is van groot belang om tot de juiste keuze te kunnen komen.

Wij raden je daarom aan om een gratis en vrijblijvende testrit te maken bij één van de ruim 600 Sparta E-bike Testcenters.

Je bent ook van harte welkom om onze Sparta speed pedelecs e-bikes te testen in ons testcenter De Fietser  in Ede. Neem wel een geldige legitimatie mee.

Maak een testrit
Liever niet elektrisch?

Liever niet elektrisch?

Ben je op zoek naar een transportfiets, maar heb je liever geen elektrische fiets? Sparta biedt ook een ruim aanbod gewone transportfietsen (ook wel urban bikes genoemd).