Stoere fiets voor hem!


Al je vrienden zullen jaloers zijn op deze stoere fiets! Een jongensfiets met super snelle belijning. Hand- en terugtraprem, 3 versnellingen en een ART slot. Het stevige frame, bagagedrager met snelbinders en de goede verlichting maken dit een perfecte schoolfiets.

Voordelen

  Specificaties

  Frame en meer

  Maat

  Om de juiste framemaat te berekenen is het handig om je binnenbeenlengte te weten. De binnenbeenlengte is als volgt op te meten:

  • Trek je schoenen uit en zet je voeten ongeveer 15 centimeter uit elkaar.
  • Meet de lengte van het binnenbeen van de grond tot kruishoogte.
  • Vermenigvuldig je binnenbeenlengte met 0.65 en je weet de juiste framemaat.

  Om snel te weten te komen welke maat je moet hebben, kan je de onderstaande tabel gebruiken:

  LichaamslengteMaat
  <155<48
  155-16548-52
  166-17553-56
  176-18557-64
  186-19565-66
  >195>66

  38
  Model Jongens

  Stuur en zadel

   

  Versnellingen en remmen

  Verlichting

  Overig

  Download product info

  Meer informatie

  Zodra uw zoon de leeftijd van 8 – 9 jaar bereikt en wellicht een echte grote jongensfiets wil, waarop hij indruk kan maken op zijn vriendjes in de buurt. Dan heeft u aan de Slider een goede. Deze jongensfiets is te verkrijgen in een 24 en 26 inch. Voor jongens van 8 tot 10 jaar met een lengte van ongeveer 134 – 140 centimeter is de 24 inch zeer geschikt. De Slider jongensfiets van 24 inch heeft een stoere, robuuste rode kleur met zwarte en witte accenten.

  De 26 inch fietsmaat is voor jongens met de leeftijd van 9 tot 12 jaar en een lengte van 146 – 158 centimeter. De Slider van 26 inch heeft een strakke zwarte kleur met rood / witte accenten. Zo heeft de vaste voorvork van de jongensfiets een strakke, robuuste rode kleur en zit er een rood accent in de bijpassende snelbinders op de bagagedrager. Door dat u gemakkelijk zelf zowel de stuur als zadel aan kunt passen kan uw zoon langer genieten van zijn fiets.

   

  De Slider jongensfiets is een stevige, stoere basisfiets met geïntegreerde koplamp in het voor spatbord. Dit zorgt voor een stoer uiterlijk omdat de kloplamp is weggewerkt in het stoere uiterlijk van het spatbord. Uiteraard heeft de Slider ook een achterlicht op batterijen met aan en uitschakelaar.

  Om het fietsen wat soepeler te laten verlopen heeft deze stoere jongensfiets 3 versnellingen van Shimano. Dit aantal versnellingen is ideaal voor de wat kortere afstanden. Er zitten zelfs mooie accenten op de kettingkast. De Slider beschikt over een basis slot zodat de jongensfiets overal veilig kan stallen en de kans op diefstal nihil is.

  Ben je er nog niet helemaal uit?

  Dan helpen we je graag verder. Lees meer over de verschillende soorten fietsen die Sparta te bieden heeft. Wellicht vind je daar precies tussen wat je zoekt!