Voor iedereen een passende fiets

Voor iedere fietser heeft Sparta een type fiets die voor deze fietser ideaal is. Of het nou gaat om de dagelijkse korte ritten, woon-werkverkeer of de recreatieve ritten. In ons ruime assortiment fietsen vind je altijd wel een fiets die bij jou past!

Voor iedereen een passende fiets
Regular bikes

Regular bikes

Fietsen die zowel in de stad als voor de langere afstanden gebruikt kunnen worden, dat zijn de regular bikes. Ben je op zoek naar een fiets voor woon-werkverkeer of voor recreatief gebruik? Bekijk dan deze collectie reguliere fietsen. In deze collectie vind je fietsen die ideaal zijn voor de dagelijkse ritten naar school of naar werk, naar de supermarkt of gewoon voor een ontspannen fietstocht.

Urban fietsen

Op een hippe manier van A naar B komen. Als dit iets is wat jij graag wilt, is een Sparta urban bike iets voor jou. Met deze trendy bikes kun je snel en gemakkelijk door de stad bewegen. Ook zijn deze fietsen uitermate geschikt voor de ritten naar je school of werkplek. Met keuze uit verschillende gave kleuren en modellen is er voor iedereen wel een hippe, trendy urban e-bike.

Urban fietsen
Transportfietsen

Transportfietsen

Transportfietsen zijn het helemaal dit jaar. Praktisch en stoer zijn ze! Natuurlijk heeft Sparta ook een aantal verschillende transportfietsen in het assortiment. Er is een ruime keuze aan transportfietsen. Welke transport fiets wil jij?

Speciale fietsen en kids

Wil jij als moeder zijnde graag samen met de kleine met de fiets op pad? Vind jij het lastig om op- en af te stappen van een normale fiets? Fiets jij vaker met z’n tweeën dan alleen? Zijn gewone fietsen vaak te klein omdat jij wat langer bent dan gemiddeld? Op al deze vragen heeft Sparta een antwoord in het assortiment met speciale fietsen.

Daarnaast vind je bij Sparta ook verschillende gave fietsen voor meisjes en jongens in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Speciale fietsen en kids
Twijfel je nog?

Twijfel je nog?

Wij helpen je graag!

Bij Sparta vind je een uitgebreid aanbod van ebikes. Zo is er voor iedereen een passende ebike. In de actuele brochure vind je ons complete assortiment, deze download je makkelijk via de brochure pagina. Zo kan je rustig nog eens alles nalezen. Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe Sparta ebikes en hulp bij het vinden van jouw perfecte ebike, meld je dan ook direct aan voor de nieuwsbrief.