Fietsen voor ‘gewoon’ gebruik

Fietsen die zowel als stadsfiets als voor langere afstanden gebruikt kunnen worden, dat zijn onze regular bikes. Deze reguliere fietsen zijn er in alle soorten en maten: in verschillende kleuren, met 3 of 7 versnellingen, allemaal uitvoerd met een naafversnelling en rollerbrakes. Er zijn genoeg mogelijkheden! Onze regular bikes zijn sterk en robuust en zijn uitgerust met een stevig slot. Ideaal voor bijvoorbeeld in de stad!

 

Fietsen voor ‘gewoon’ gebruik
Voor ieder een geschikte fiets

Voor ieder een geschikte fiets

Of je nou een handige fiets zoekt voor korte ritjes en boodschappen, een fiets voor woon-werkverkeer of om mee naar school te fietsen, of voor langere toertochten, wij hebben voor iedereen een geschikte fiets! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Sparta Regular (een praktische en veelzijdige stadsfiets) voor korte tochten. Ga je met de fiets naar school? Bekijk dan eens onze transportfietsen (ook wel urban bikes genoemd)!

 

 

 

Sneller van A naar B

Ben je op zoek naar een goede fiets voor ‘gewoon’ gebruik, maar zou je net iets sneller willen? Bekijk dan eens onze regular e-bikes. Wij hebben een ruim assortiment elektrische stadsfietsen en elektrische toerfietsen. Hierdoor zit er voor ieder soort gebruik wel een geschikte fiets tussen! Veel van onze e-bikes zijn 'smart'. Deze e-bikes zijn voorzien van slimme track and trace module. Zo weet je altijd waar jouw fiets staat.

 

Sneller van A naar B
Sparta dealer in je buurt

Sparta dealer in je buurt

Ben je er nog niet helemaal uit welke fiets je wilt? Breng dan een bezoek aan een Sparta dealer bij jou in de buurt: de dealer heeft veel kennis in huis en kan je passend advies geven. Heb je je oog al laten vallen op een bepaald model? De dealer kan ook direct fietsen bestellen, professioneel rijklaar maken en service verlenen wanneer dit nodig is.

Je bent ook van harte welkom om onze Sparta fietsen en e-bikes te testen in ons testcenter De Fietser  in Ede.