Speciale fietsen: nét wat meer dan een gewone fiets

Een gewone fiets voldoet niet altijd helemaal aan alle wensen: soms is er behoefte aan nét wat meer. Speciaal voor degenen die een wat specifiekere wens hebben, hebben wij speciale fietsen in het assortiment. Want iedereen moet comfortabel kunnen fietsen! Samen of alleen, voor iedereen is er een geschikte Sparta fiets.

Speciale fietsen: nét wat meer dan een gewone fiets
Instappen maar

Instappen maar

Een herenfiets of een damesfiets met hoge instap kan soms lastig zijn. De Sparta Entree biedt hiervoor een handige oplossing. Deze fiets beschikt over een extra lage instap en 26 inch wielen. Zo is het op- en afstappen extra veilig en kom je makkelijker snel met je voeten bij de grond.

Op zoek naar een e-bike met extra lage instap? Deze fiets is er ook met elektrische ondersteuning.

Speciaal fietsen voor lange mensen

Een lange lichaamslengte is niet altijd even handig bij de aanschaf van een fiets, want de meeste fietsmaten zijn niet op deze lengte berekend. Hierdoor wordt fietsen snel oncomfortabel voor langere mensen. Daar heeft Sparta met de Maxx een antwoord op. Deze stadsfiets heeft alles in de juiste verhouding voor extra lange mensen! Zo fietst iedereen comfortabel.

Speciaal fietsen voor lange mensen
Speciale fiets voor moeders

Speciale fiets voor moeders

De Amazone 4 Life is een stadsfiets die in één handomdraai om te bouwen is tot moederfiets/mamafiets. Wanneer je kinderen zelf kunnen fietsen, is de fiets ook weer eenvoudig terug te zetten naar een stijlvolle stadsfiets.

De tweebeenstandaard, stuurslot, jasbeschermers en dichte kettingkast zorgen voor extra veiligheid.

Op zoek naar een moederfiets met elektrische ondersteuning? Maak dan kennis met de Amazone 4 Life Electric.

Samen op stap

Lekker met z’n tweeën op de fiets? Sparta heeft een ideale fiets voor jou en je reisgenoot: de Double X. Of je gewoon samen wilt toeren of met een reisgenoot op stap gaat die zelf niet voldoende kracht kan leveren om lekker te fietsen, is deze tandem een goede oplossing.

Heb je toch wat extra ondersteuning nodig? Bekijk dan onze Double I, een tandem met elektrische ondersteuning.  

Samen op stap
Sparta dealer in je buurt

Sparta dealer in je buurt

Ben je er nog niet helemaal uit welke fiets je wilt? Breng dan een bezoek aan een Sparta dealer bij jou in de buurt: de dealer heeft veel kennis in huis en kan je passend advies geven. Heb je je oog al laten vallen op een bepaald model? De dealer kan ook direct fietsen bestellen, professioneel rijklaar maken en service verlenen wanneer dit nodig is.

Je bent ook van harte welkom om onze Sparta fietsen en e-bikes te testen in ons testcenter De Fietser  in Ede.