Urban.. de hippe stadsfiets van Sparta

Snel van A naar B komen, op een hippe manier. Als dat je aanspreekt, is een urban fiets van Sparta iets voor jou. En wil je nog sneller dan met een gewone fiets van A naar B gaan? Kijk dan eens bij urban elektrische fietsen van Sparta. Naast de ‘standaard’ (elektrische) fietsen heeft Sparta namelijk een breed aanbod urban fietsen en urban elektrische fietsen. Gebruik deze trendy bikes om je snel en gemakkelijk door de stad bewegen, naar je werk of school te fietsen. Je hebt keuze uit verschillende gave kleuren en modellen. Veel van onze hippe e-bikes zijn 'smart'. Deze e-bikes zijn voorzien van slimme track and trace module. Zo weet je altijd waar jouw fiets staat.

Urban.. de hippe stadsfiets van Sparta
Veel verschillende fietsen

Veel verschillende fietsen

Het model, de motor, het aantal versnellingen, het systeem… allemaal zaken die bijdragen aan het rijcomfort van een fiets. Ons doel is om te zorgen dat jij zo comfortabel mogelijk fietst! Niet iedereen ervaart rijcomfort hetzelfde. Daarom zijn er verschillende modellen en is er altijd één die bij jouw wensen past. Sparta ontwikkelt continu nieuwe technieken om het rijcomfort en de veiligheid van de fietsen te kunnen garanderen. Lees verder en kom te weten wat het beste bij jouw wensen past. 

Comfort en techniek

Iedere elektrische fiets heeft zijn specifieke eigenschappen en rijdt daardoor anders. De urban elektrische fietsen zijn relatief voordelig, hebben altijd een voorwielmotor, zijn uitgerust met een rotatiesensor en een uitneembare accu onder de drager. Dit alles beïnvloedt het rijcomfort van je elektrische fiets. Rijcomfort is echter subjectief en niet iedereen is op zoek naar het hoogste comfort. Lees daarom verder en kijk of de eigenschappen van een urban e-bike bij jou passen.

Comfort en techniek
Urban fietsen collectie

Urban fietsen collectie

Nieuwsgierig geworden naar de gehele collectie urban fietsen en urban elektrische fietsen? Bekijk uitgebreid alle modellen en vergelijk met elkaar.

Alleen door uitgebreid te kijken en vergelijken kom je alle kleuren, specificaties en prijzen te weten zodat je de juiste keuze kunt maken.

 

Maak een testrit

Nadat je je hebt georiënteerd en meer te weten bent gekomen over de fietsen, adviseren we je om een testrit te maken. Alleen op deze manier kun je echt ervaren en aanvoelen of de fiets geschikt voor je is. 

Wij raden je daarom aan om een gratis en vrijblijvende proefrit te maken bij één van de 601 E-bike Testcenters. 

Je bent ook van harte welkom om onze Sparta urban fietsen en e-bikes te testen in ons testcenter De Fietser  in Ede. 

 

Maak een testrit