Stoere transportfietsen voor heren

Voor de heren heeft Sparta de stoere Pick-up, Pick-up Plus en de hippe Mojo. In elektrische uitvoering zijn dit de Pick-Up Electric en de Mojo Electric. Deze stoere fietsen met een retro-look zijn voorzien van een handige voordrager en natuurlijk een achterdrager. De Mojo en de Mojo Electric hebben een smalle voordrager zodat de fietsen eenvoudig in alle fietsenrekken passen. De Pick-up, Pick-up Plus en de Pick-up Electric hebben een bredere voordrager, maar zijn echte oer-Hollandse stadsfietsen.

Stoere transportfietsen voor heren
Hippe transportfietsen voor dames

Hippe transportfietsen voor dames

Voor de dames heeft Sparta de hippe Pick-up, Pick-up Plus, Lola Jo, Mojo en de Country Tour. In elektrische uitvoering zijn dit de Pick-Up Electric, Lola Jo Electric, Mojo Electric en de Country Tour Electric. Ook deze hippe fietsen zijn voorzien van een handige voordrager en een achterdrager.  Bij de elektrische transportfietsen heb je ook accu-keuze. Dit houdt in dat je niet alleen zelf de actieradius kunt bepalen, maar ook de aanschafprijs.

Veel verschillende fietsen

Het model, de motor, het aantal versnellingen, het systeem… allemaal zaken die bijdragen aan het rijcomfort van een fiets. Ons doel is om te zorgen dat jij zo comfortabel mogelijk fietst! Niet iedereen ervaart rijcomfort hetzelfde. Daarom zijn er verschillende modellen en is er altijd een die bij jouw wensen past. Sparta ontwikkelt continu nieuwe technieken om het rijcomfort en de veiligheid van de fietsen te kunnen garanderen. Lees verder en kom te weten wat het beste bij jouw wensen past. 

Veel verschillende fietsen
Maak een testrit

Maak een testrit

Nadat je je hebt georiënteerd en meer te weten bent gekomen over de fietsen, adviseren we je om een testrit te maken. Alleen op deze manier kun je echt ervaren en aanvoelen of de fiets geschikt voor je is.

Wij raden je daarom aan om een gratis en vrijblijvende testrit te maken bij één van de 601 E-bike Testcenters in de buurt.