Urban betekent…

Ben je op zoek naar een stoere en hippe fiets? Kies dan voor een transportfiets van Sparta (ook wel urban bike genoemd)! Waar Sparta het eerste fietsmerk was wat de transportfiets een aantal jaren geleden herintroduceerde, zijn deze transportfietsen tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Deze stevige, stoere fietsen zijn ideaal voor korte ritten naar de stad of om bijvoorbeeld mee naar school te fietsen. De handige voordrager zorgt ervoor dat je gemakkelijk spullen kan vervoeren. De Sparta Mojo heeft zelfs een extra smalle voordrager, deze past in ieder fietsenrek.

Benieuwd geworden? Bekijk dan snel onze collectie urban bikes!

Urban betekent…
Elektrische urban bikes

Elektrische urban bikes

Denk je dat een e-bike saai is en alleen voor oude mensen geschikt is? Dat hoeft niet! Ben je op zoek naar een stoere/hippe e-bike? Kies dan voor één van onze transportfietsen in elektrische uitvoering (ook wel urban e-bikes genoemd).

Deze hippe fietsen hebben de motor in het voorwiel: zo zie je bijna niet dat het een elektrische fiets is, maar heb je tóch het gevoel dat je vooruit getrokken wordt. Zo kun je extra snel van A naar B!

Sparta dealer in je buurt

Ben je er nog niet helemaal uit welke fiets je wilt? Breng dan een bezoek aan een Sparta dealer bij jou in de buurt: de dealer heeft veel kennis in huis en kan je passend advies geven. Heb je je oog al laten vallen op een bepaald model? De dealer kan ook direct fietsen bestellen, professioneel rijklaar maken en service verlenen wanneer dit nodig is.

Je bent ook van harte welkom om onze Sparta fietsen en e-bikes te testen in ons testcenter De Fietser  in Ede. 

Sparta dealer in je buurt